سلام
تبریک می گم بخاطر سایت زیبا و مفیدتون
ببخشید چرا مدیرای این سایت تخصصی نیستن؟
منظورم اینه که به عنوان مثال مدیر های بخش طوطی سانان و مدیر های بخش ابزیان تفکیک نشدن؟
مسلما هر بخش مدیر های خودش رو می خواد تا اشفتگی به وجود نیاد و فعالیت ها و پاسخگویی ها بیشتر و واضح تر بشه
ممنون
سلام
تبریک می گم بخاطر سایت زیبا و مفیدتون
ببخشید چرا مدیرای این سایت تخصصی نیستن؟
منظورم اینه که به عنوان مثال مدیر های بخش طوطی سانان و مدیر های بخش ابزیان تفکیک نشدن؟
مسلما هر بخش مدیر های خودش رو می خواد تا اشفتگی به وجود نیاد و فعالیت ها و پاسخگویی ها بیشتر و واضح تر بشه
ممنون
سلام دوست عزیز
منظور شما عناوین مدیریتی مدیران سایته که ظاهرا دوستانی که پاسخ دادند متوجه منظورتون نشده بودند!
حق با شماست و عناوین مدیران سایت پاک شده و فقط از عنوان مدیر انجمن و یا معاون انجمن استفاده شده که مشخص نیست مدیر کدام بخش یا انجمن هستند
تا حد اکثر پس فردا این مشکل حل خواهد شد
از توجه شما سپاسگزارم
موفق باشید
بابک آژیده
ویرایش توسط بابک آژیده : 16th July 2010 در ساعت 12:08 AM
سلام
من دو روزه از هر سايتي عكس اپلود ميكنم عكسام فيلتر ميشه و باز نميشه.
دليل چيه؟
خيلي ممنون
ویرایش توسط F&P77 : 17th July 2010 در ساعت 01:54 PM
ایراد از مخابرات دوست عزیز
اینجا من مجبور برای باز کردن سایت از ف ی ل ت ر شکن استفاده کنم
ایرادات مخابرات تا جای که من از یکی از مسئولان مخابرات شهرمون پرسیدم در شهر های مختلف و برای isp مختلف با هم فرق داره
سلام به دوستان و مدیران
جدیدا وضع ورود به سایت افتضاح شده اکثره روزا نمیشه وارد شد حالا از مخابرته یا چیزه دیگه نمیدونم فقط میدونم که بقیه سایتا همه باز میشن الی این اگه ممکنه درست بشه چون معضل بزرگیه به نظر من اگه از مخابرات باشه باید بقیه سایتا هم باز نشن ولی من همه رو امتحان میکنم مشکلی ندارن به جز یکی دو بار که یه مشکل کوتاه داشتن تقریبا درستن من از adslاستفاده میکنم
با تشکر از همه مدیران
سلام به دوستان و مدیران
جدیدا وضع ورود به سایت افتضاح شده اکثره روزا نمیشه وارد شد حالا از مخابرته یا چیزه دیگه نمیدونم فقط میدونم که بقیه سایتا همه باز میشن الی این اگه ممکنه درست بشه چون معضل بزرگیه به نظر من اگه از مخابرات باشه باید بقیه سایتا هم باز نشن ولی من همه رو امتحان میکنم مشکلی ندارن به جز یکی دو بار که یه مشکل کوتاه داشتن تقریبا درستن من از adslاستفاده میکنم
با تشکر از همه مدیران
سلام
این بار مشکل از سرور بود!!!که گویا حل شده.....
بابک
سلام
ایراد سرور از دیشب تا الان دوباره وجود داشت و من نمیتونستم وارد سایت بشم
در ضمن این نرم افزار کپی رایتی که روی مطالب این فروم نصب شده واقعا اعصاب خورد کن شده، من حتی نمیتونم نوشته هام رو ویرایش کنم، جالبش اینه حتی قبل از ارسال پستم دیگه نمیتونم ویرایش کنم
راست کلیک هم در اکثر جاها کار نمیکنه
موفق باشید
سلام دوست عزیز من برای ویرایش نوشتهام از صفحه پیشرفته استفاده میکنم فکر کنم اینجوری میشه ویرایش کرد.سلام
ایراد سرور از دیشب تا الان دوباره وجود داشت و من نمیتونستم وارد سایت بشم
در ضمن این نرم افزار کپی رایتی که روی مطالب این فروم نصب شده واقعا اعصاب خورد کن شده، من حتی نمیتونم نوشته هام رو ویرایش کنم، جالبش اینه حتی قبل از ارسال پستم دیگه نمیتونم ویرایش کنم
راست کلیک هم در اکثر جاها کار نمیکنه
موفق باشید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.