سلام
در اسرع وقت به دامپزشک پرندگان مراجعه مراجعه کنید.
برهانی کیا
سلام آقای دکتر
من یک عروس هلندی لوتینوی سه ماهه دارم. از دیشب متوجه شدم درست بالای بینی، روی سرش یک برآمدگی به اندازه و شکل دانه گندم دارد. با اینکه نوازش و خاراندن سر را خیلی دوست دارد، اما لمس این برآمدگی عصبی ـ اش میکند. سوالم این است که این برآمدگی چیست؟ ممکن است غده باشد و نیاز به جراحی داشته باشد؟ آیا معاینه اش را لازم میدانید؟
سپاسگزارم که پاسخ میدهید.
سلام
چند تصویر مناسب ارسال نمایید.
برهانی کیا
سلام
با توجه به انچه ذکر کرده اید به نظر نمی رسد شکستگی باشد ولی برای اظهار نظر قطعی تصویر رادیو گرافی لازم است.
حتما در جیره روزانه لبنیات را در تمام طول دوره زندگی بگنجانید.
بله ممکنست دوباره تکرار شود.
برهانی کیا
سلام
از پماد تتراسیکلین با فاصله زمانی 12 ساعت به مدت 2 هفته استفاده کنید.
یک نوبت از مصرف دارو حتما شبها قبل ار خواب باشد.
چون این پماد تلخ است دقت کنید پماد فقط در محدوده اسیب دیده باقی بماند.
از مکمل کلسیم حتما استفاده شود.
برهانی کیا
سلام
پرنده شما به چکاپ کامل نیاز دارد.
برهانی کیا
سلام.
دیروز عروسم داشتم خودشو تمیز میکرد (پر ارایی) سرش زیر کتفش بود و داشت با پرهای اونجا کار میکرد.
که با خودش جیرو جیر میکرد. سرشو که اورد بالا دیدم یکم نوک - نوکش یه لکه خون هست.
امکان داره مریزی پوستی باشه؟؟
قبلا هم جیرو جیر میکرد ولی خون روی نوکش نبود.
گرفتمش و زیر کتفشو دیدم ولی اثری از خون ریزی ندیدم. (این عروس رو تکی نگه میدارم)
------------------------------------------------------------
یه جفت نر و ماده دارم.
ماره از اول که گرفتمش گردنش یکم خالی بود به نظر مال پر ریزی میومد.
نر رو که انداختم پیشش حدود 4-5 ماهه.
جفت گیری میکنن. همو میخوارونن و بعضی موقع ها همو اذیت میکنن.
الان ماده یک قسمت کوچیک از گردنش پر نداره ولی وقتی معلوم میشه که سرشو بلند میکنه که چیزی بگیره از بالا(سرشو کش میاره)
اینو چه کار کنم که پرشهاش زود تر رشد نه؟؟
یه چند باری دیدم که نر از کمر ماده پر کنده.
امکان داره این هم مال اون باشه؟؟؟
سلام دکتر
خسته نباشید
آقای دکتر چند وقتی هست که میبینم پرهای ملنگوم میریزه و کمی در قسمت پشتش و هم چنین در قسمت جلوی سینش ریخته
دمای خونه هم نسبتا بالاست
دوستان بهم گفتن احتمالا دوران پرریزی هستش چون خونه گرمه. ولی من هنوزم نگرانم آخه مگه دوران پرریزی چه مدت هست که طوطیم هنوز خوب نشده. الان حدود یک ماهی هست دیگه
البته اینم بگم که جاهایی که ریخته جوونه هم زده و مثلا یکی از جوونه های قسمت پشتش الان رشد هم کرده.
دامپزشک هم بردم ولی ظاهرا چیز زیادی متوجه نشد و بهش مکمل های غذایی داد. ولی تاثیری احساس نکردم.
من ازش عکس میذارم لطفا منو راهنمایی کنید
این قسمت سینشه
ممنون
http://www.parsishare.ir/do.php?imgf=13256042681.jpg
با سلام
طوطي من هم مثل بقيه طوطيها تخمه را ترجيح ميده ولي با سعي زياد نان و پرتقال و جوانه نخود را هم مي خورد . ذرت هم به مقدار كمي . ممنون ميشم راهنمايي كنيد كه چه چيزهاي ديگري بهش بدهيم يا از چه قطره اي استفاده كنيم تا دچار مشكل و بيماري نشه و نوكش هم از اين وضعيت 2 تكه بودن در بياد . در ضمن تصوير زير به پيشنهاد بچه هاي انجمن ميفرستم ببينيد روي گوشش پر نداره مشكلي هست يا نه ؟ اكثرا ديدم كه روي گوشش را مي خوارونه ناخنهاش هم خيلي تيزه ميتونه مال اون باشه ؟ به نظر من از اول اينطور بوده اگه درماني دارد بهم بگيد .
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
فنچ من مرد دیگه نیازی به مشاوره نیست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.