این عکس جدید تورچ زیر نور 14000 (بدون نور اکتنیک)(( کلیه عکسهای زیر تحت همین نور گرفته شده است))
پلیپ کلاو کوچولو
اینم پلیپ دکمه ای های قدیمی ام
این عکس از این شقایق سنگ تازه وارد ماله 2 ساعت از حضورش در تانک بنظر من خیلی باز شده نظر شما چیه
![]()
این عکس جدید تورچ زیر نور 14000 (بدون نور اکتنیک)(( کلیه عکسهای زیر تحت همین نور گرفته شده است))
پلیپ کلاو کوچولو
اینم پلیپ دکمه ای های قدیمی ام
این عکس از این شقایق سنگ تازه وارد ماله 2 ساعت از حضورش در تانک بنظر من خیلی باز شده نظر شما چیه
![]()
اینم نمای کلی تانک در شرایط نوری فوق
اینم الگانس بعد یک خوراک میگو مزه دار شده با ویتامین
![]()
احمد جان مبارک باشه داری میترکونی یواش یواش.
خیلی عالی شده .
راستس یه قیمت هم ازشون بزار .
مبارک باشه .
اقا احمد حسابی زیبا شده .امیدوارم پایدار بمونه سالها.فکر کنم به تدریج تمام از ریفهای موجود نمونه ای در اکواریوم شما پیدا بشه :smile (204):
موفق باشید
مرسی حسین جان نظر لطفت هستش راستی حسین آقا چطور هیچ عکس جدیدی از تانکتون میزارید؟:smile (273):چشمون شور نیستا بزارید تا لذت ببریم از تانک دوستان
سلام
خیلی خوب شده یه نظرم داشتم میگم
اون همر فراگ رو که چنتا شاخه هستو اگه رو یه لایوراک کنار هم بچسبونید بهتر میشه تا پراکنده باشه
سنگات یکم رنگشون داره میره به سمت سبز شدن و خبری از جلبک کرولاین روشون نیست چرا؟
سلام احمد اقا
خسته نباشید
خیلی زیباست
من از چینش لایوراک هاتون خیلی خوشم اومد به نظر خیلی خوب چیده شدن
اگه امکانش هست یه عکس هم از بغل بزارید ممنون میشم
موفق باشید
یکی از بدی هایی که اینطوری سنگ میچینید و سنگا میچسبه به شیشه بغل اکواریوم اینکه خوب نمیشه
شیشه بغلو تمیز کرد و برایه کسانی که میخوان از بغل اکواریومو نگاه کنن زیاد جالب نیست عکسایه خوبیم نمیشه گرفت
مصطفی جان البته این بحث یکم سلیقه ای هستش اما به نظر من تانک زیبا تر به نظر میاد اینجوری و طبیعی تر
من برای رفع این مشکل سنگ هایی رو برای کنار ( اون سمتی که نما داشت ) انتخاب کردم که به قولی نوک یا گوشه داشته باشه! اینجوری سطح تماس کم میشد و مختصر می شد به مقدار کمی
بعد با یه ذره درد سر میشد تمیزش کرد ولی نمای جلو رو به نظر من فوق العاده می کنه! البته بازم میگم بشتگی به صلیقه داره!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.