پویا جان منظور شما اینه که یه همر بتونه خودشو نیش بزنه ؟ یا ریفهای اطرافشو ؟احمد جان در بعضی موقع که همر ها شاخه ای در تانک خوب جا بیفتند و خیلی خوب باز شوند و به همدیگر آسیب برسانند این کار بهتر است که از هم جدا بشوند
ولی در حالت عادی بهتر است که بصورت یکپارچه باشند
و حواست باشه اگه خدایی نکرده یک شاخه تلفات خورد اون شاخه رو از کل بدنه اصلی جدا کن
نه خودش رو نیش نمی زنه اما اگر بیش از حد باز بخواد بشه و نتونه باعث خراب شدن خودش یا بغلیش می شه .....برای پیدا کردن جای بهتر از صدفش جدا می شه و بعد در زمان خاموشی تانک رو هوا مانده و خراب می شه
همه همر ها مرجان های اطراف خود را نیش می زنند حتی اگر همر باشد ...اما همرهای شاخه ای همدیگرو نیش نمی زنند بلکه یه جورایی حل می دن
دوستان فاکس کورال و الگانس چجوری نگهداریش؟
من تجربه ای که از الگانس و فاکس داشتم اسون بوده و اذیتم نکره که یروز باز بشه یروز نه الان بیشتر ازیکسال ونیم هست که دارمشون
دقیقا مصطفی منم با شما موافق هستم
ریفایی هستند که من تو تانکم همیشه باز بودن
ولی این نمیشه ملاک اسون بودن نگهداریش گداشت
شرایط نرمال باشه واقعا عالی هستند
رفتم گرفتم امروز از ایوا فاکس رو 40 و الگانس هم 45 (خیلی وقته تو تانکش هستند )یک تورچ شاخه ای هم(به توصیه پویا جان) گرفتم 30 (اینم خیلی وقته نشون کرده بودمش )کاسپین تورچ زیاد آورده بود ولی من نگرفتم .راستی قابل توجه حرفه ای ها (پویا جان برای خروجی از یکنواختی) آکروپورا آورده بود میداد 60 تومن صدف ماکسیما هم از 50 تا 100 تومن)بار ریفلند هم با بقیه فرق میکرد!!! هم موریش داشت و هم آنتن دار و هم امپراتور!!!!
مبارک باشه ریفایه خوبی گرفتی ایشالا که همیشه سر حال باشنرفتم گرفتم امروز از ایوا فاکس رو 40 و الگانس هم 45 (خیلی وقته تو تانکش هستند )یک تورچ شاخه ای هم(به توصیه پویا جان) گرفتم 30 (اینم خیلی وقته نشون کرده بودمش )کاسپین تورچ زیاد آورده بود ولی من نگرفتم .راستی قابل توجه حرفه ای ها (پویا جان برای خروجی از یکنواختی) آکروپورا آورده بود میداد 60 تومن صدف ماکسیما هم از 50 تا 100 تومن)بار ریفلند هم با بقیه فرق میکرد!!! هم موریش داشت و هم آنتن دار و هم امپراتور!!!!
در مورد اکراپورا اقایه مرادی تو مجلشون نوشته بودن در کنار
lpsها نگه ندارید که به مشکل بر میخورید
ویرایش توسط mahdi1367 : 25th January 2012 در ساعت 12:33 AM
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.