مرسي إخواني عزيز مويي قابل شما رو نداره منم با شما موافقم در خصوص مويي .سايزشون مثل ماله منه اونيكس اورده بود.در مورد جريان و نور بايد نور جريان متوسطي رو به قوي داشته باشه
دوستان در مورد فراگ سپون (Frogspawn Coral) که محل نگهداری رو کف ذکر شده آیا باید در کف واقعا قرار بگیره؟
حبابی ریف قشنگی است. مبارکه . در مورد Frogspawn Cora نگهداریش کمی سخته .محل قرار دادنش الزاما کف اکواریوم نیست اما بهتر در نقاط پایینی سنگها قرارش بدید البته در نقاط وسطی هم امکانش هست.فقط نور زیادی لازم داره برای فتوسنتز که انرژیش رو بیشتر از این راه تامین میکنه.کنار ریفهای دیگه هم اصلا نذار چون مهاجم هست و فاصله ی مناسب با سایر ریف ها داشته باشه .به نظرم وسط اکواریوم و نزدیک کف بهترین جا باشه
مبارک باشه ریف های خوبی گرفتی .
فراگ اسپان از لحاط نگه داری در حد متوسطه جریان اونو تو خیلی از سایت ها گفته کم تا متوسط باشه ولی من خودم جریانشو کم قرار دادم این طوری خیلی بهتر باز میشه
اگه کلسیم منیزیم و ید و تغذیهش ردیف باشه خیلی عالی تکثیر میشه .
من 2 سال پیش اومدم تهران و یه تیکه کوچیکشو از آقای خدادی گرفتم اون وقت فقط سه شاخه کوچیک بود ولی الان خدا بخاد داره تمام آکواریوم رو میگیر ه .
نور هم در حد متوسط به بالا واسش بزار .
و نیازی نیست که حتماً در کف تانک باشه .
بسيار زيباست احمدجان. Coco Worm رو چند خريدي؟؟؟؟
احمد جان راستی حال دستگاه اوزونایزرن چه طوره ؟
راستی اگه به خانه آکواریوم سر زدی یه سول درمورد الکترود ها هم بپرس مرسی.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.