بين30تا40ميچرخه قيمتش نسبت به سايزش
چند وقت پيش با رضا بوديم رضا دنبال سايز كوچيكش بود
در مورد شرايط ابت بنظر من زياد مهم نيست بالا بودن منيزيمت بقيه تستهاتم خوبه
فقط مراقبkhباش افت نكنه
بين30تا40ميچرخه قيمتش نسبت به سايزش
چند وقت پيش با رضا بوديم رضا دنبال سايز كوچيكش بود
در مورد شرايط ابت بنظر من زياد مهم نيست بالا بودن منيزيمت بقيه تستهاتم خوبه
فقط مراقبkhباش افت نكنه
دوستان چند روز هست که دما رو دارم کم میکنم الان روی 28.5 هست.اما جراح ابی خیلی ترسو شده و وقتی میخوام بهش غذا بدم فرار میکنه ؟ البته سفیدک شک دارم یک یا دو دونه داره یا نه در ظاهر که سالم هست.میدونید چرا اینطوری شده؟ ممنون
کم کردن دما ممکنه باعث استرس شده باشه اما به نظر من یکی دو درجه اونقدر نمیتونه تاثیر بزاره من فکر میکنم یه عامل استرس دیگه ای وجود داره که باید اونو پیدا کنی
راستی حسین جان دوباره چند تا عکس از تانکت مخصوصا جراح یلو تانگت برامون میزاری؟خوب غذا میخوره چی بهش میدی؟
دوستان من از 3 -4 تا حبه سیر در اکواریوم استفاده کردم به نظرم بی تاثیر نبوده هم اشتها رو زیاد کرده هم کمی روی بیماری موثرشد. از نظر علمی نظری در رابطه با اینکار هست یا کسی تجربه ی مشابهی داره؟ ممنون
سير علاوه بر ارزش ويتاميني كه داره به اشتهايه ماهي هم كمك ميكنه ولي يادمه محمدصادق ميگفت
زيادش برايه كبد ماهي ضرر داره
دوستان امشب ریفها رو برگردوندم و به جای توباسترا حبابی گرفتم و به جای شقایق سنگ قرار شده برام شقایق لانگ بیاره.در ضمن نور اکواریوم رو هم تغییر دادم و 12 تا led ابی اضافه کردم و صفحه ی پشت رو هم ابی کردم و ... چند تا عکس میذارم البته از کیفیت پایین عذر میخوام :
نمیدونم چرا جراح ابیم ترسو شده و با کلی قایم باشک ازش تونستم عکس بگیرم ؟!
![]()
سلام
به سلامتی
خیلی تانک زیباست به نظرمن یکم به فکر سنگ هم باش
خیلی عالی شد ، هم ماهی هات خوشگلن هم تانکت .:smile (276):
رنگ پشت صفحه با چراغ ال ای دی خیلی خودنمایی میکنه.
:smile (144):مبارکه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)