خیلی خیلی زیبا و خوشرنگ هستند.
تزیین داخل تانک هم خیلی خوشگله. :smile (95):
خیلی خیلی زیبا و خوشرنگ هستند.
تزیین داخل تانک هم خیلی خوشگله. :smile (95):
سلام . خیلی نازه واقعا:smile (46): . بهت تبریک میگم :smile (142):. خیلی حوصله می خواد رسیدگی به آکواریوم .من اصلا حوصله رسیدگی بهش رو ندارم :smile (100):. ولی از دیدنشون واقعا لذت می برم :X. حاضرم یه آکواریوم آبشور داشته باشم ولی به شرط اینکه یکی دیگه بهش برسه :smile (22):من فقط نگاه کنم:71:
ممنون
از اینکه از این تایپک دیدن کردید
و اینکه خوشتون امده
سلام سپیده خانمسلام . خیلی نازه واقعا:smile (46): . بهت تبریک میگم :smile (142):. خیلی حوصله می خواد رسیدگی به آکواریوم .من اصلا حوصله رسیدگی بهش رو ندارم :smile (100):. ولی از دیدنشون واقعا لذت می برم :X. حاضرم یه آکواریوم آبشور داشته باشم ولی به شرط اینکه یکی دیگه بهش برسه :smile (22):من فقط نگاه کنم:71:
خوب کاری نداره شما راه بنداز ما بچه های ابشوری رسیدگی میکنیم :44:
شماهم ببین لذت ببر:smile (22):
بازم ممنون
اینم چندتا عکس از یکی از عضو های رفیجیوم من
![]()
اینم یک عکس از نمای بیرونی رفیجیوم
![]()
رضا جان خسته نباشی
واقعا عالیه
رنگ قرمز میگو تو ریفیجیم که همش سبزه بدجوری آدم رو به خودش جلب می کنه
خیلی زیباست
موفق باشید
لطف داری رضا جان
شما لطف می کنید که عکس های زیبای تانکتون رو میزارید ما میبینیم و لذت می بریم
ممنون از لطفت
ماندارین آبی که خودش آخر زیبایی هستش حالا تو محیط زیبای ریفیجیوم هم که قرار بگیره دیگه شاهکاری میشه واسه خودش
امیدوارم هرچه سریع تر بتونید یه عکس خوشکل ازش بگیرید بزارید تا ما هم از دیدنش لذت ببریم
به جرئت میشه گفت این ماهی یکی از زیبا ترین ماهی های آب شور هستش
موفق باشید
رضا جان عجب رفریجومی شده خیلی عالیه راستی من دیروز لاله زار بودم یک lp 4600 کلوینی 36 وات پیدا کردم فکر کنم مناسب باشه برای رفریجوم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.