شما که همه راه ها رو خودت رفتی احمد جان ما دیگه چی بگیم!!!:smile (109):
به نظر من به تانکت یه کم زمان بده درست میشه بهترین کار همون سیفون بوده که انجام دادی ایشالا به زودی به حالت نرمال برمیگرده امیدوارم سیفون رو با آبro کرده باشی
شما که همه راه ها رو خودت رفتی احمد جان ما دیگه چی بگیم!!!:smile (109):
به نظر من به تانکت یه کم زمان بده درست میشه بهترین کار همون سیفون بوده که انجام دادی ایشالا به زودی به حالت نرمال برمیگرده امیدوارم سیفون رو با آبro کرده باشی
احتمال خراب بودن يا كاليبره نبودن phمتر هم هستش
از سلامت يا كاليبره بودن دستگاهت مطمئن هستي؟اصلن كاليبرش كردي؟
برايت ول نمكش خيلي خوبه من خودم گروتچ دارم هر2هفته 40ليتر عوض ميكنم حدو20درصد ابمو
من واقعا دوست دارم از کسایی که در ایران تلاش میکنند که یک تولیدی داشته باشند حمایت کنم یعنی اگه کیفیت در حد مطلوب باشه و قیمتشون هم حتی یکی باشه سعی میکنم ایرانی بخرم ولی وقتی یک جنس که خودمون با یک سرچ بسیار ساده می بینیم که اونور چقدر هستش و وارد کننده ها با تمام سودهای چند برابر(نه چند درصد)دارند به این قیمت میفروشند چرا باید داخلی ها این قیمت بدهند(البته من شنیدم که ایشون میخواسته بده کیلویی 3000 تومن و در اصل به نوابی ها کیلویی 3000 میده)در مورد محلول ها هم من بدون بررسی کیفیت و ناخالصی با یک ضرب و تقسیم ساده روی ppm منیزیم برایت ول 45 بود که تقریبا 6 برابر محلول منیزیم 11000 تومنی ایشون کاربرد داشت یعنی در نهایت ارزونتر در نمی اومد.
من تصمیم دارم یا کنت بگیرم یا برایت ول از کجا بگیرم ارزون تر و مطمئن تر هستش
من موافق هستم از اینکه باید از تولید کننده داخلی
خودمون حمایت بشه واینکه این نمکهای خارجی با قیمت دو برابر میرسه به دست ما
ولی هنوز نمک دلتا خیلی جا داره تا به این کیفیت برسه
(اینشالا که به زودی به این کیفیت برسه )
به پیشنهاد آقا رضا نمک گرو تک تهیه شد الان پارامتر هام به شرح زیره:
1- ph 8.1
2- سختی 10
3- امونیاک صفر
4- نیتریت 0.2
5- نیترات 20
6- شوری 1.024
7- دما 26.9
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.