گفتم كه دقيق نميدونم ولي خوبه كه هستش و قيمتشم مناسبه ولي سايز كوچيكشو سعي كنيد نگيريد موندگاريش نسبت به متوسط و بزرگاش كمترهسلام...
امروز نواب بودم میشه گفت تقریبا قیمتا بخاطر رفته بالا ولی چندجا بار داشتکه به نظر خوب بوداکوامارین که حسابی ریف اورده بود خدایش چیزای قشنگی داشت :41: اکوا پارسیان هم کلی بلوتانگو یلوتانگ داشتکه هم ماهیاش خوب بود هم قیمتاشالبتهقابل توجه مهدی جان :67: منخودم یه بلوتانگ خریدم 35 تومن یلوتانگم میداد 55 البته سایز متوسط ،سایز بزرگشو75 میداد..
مرسی از توجه و راهنماییتونچرا همه ماهياتون رو جفت ميخوايد بگيريد؟
با شقايق سبا كلاركي و پينك خوب همزيست ميشن !!!!
در مورد جراح ها هم فكر كنم فصل يلوتانگ نباشه اگه هم بياد گرونه
اپن برينم من بودم نميگرفتم درسته ريف اسونيه ولي شرايط خودشم ميخواد
راستي اون ستاره اي كه گرفتي رنگش معلوم نيست چيه بنظرم لينكيا مياد درسته؟
درست میگید شاید کلارکی گرفتم جای تومیتو(مرسی از پیشنهادتون)
در مورد یلو تانگ درست میگید الان فکر کنم نسبت به تابستون 50 درصد قیمتش بیشتر باشه ولی با پیش بینی هرچی شما بگیری منفعته
شما در خصوص اپن برین مشکل خاصی داشتین یا دلیل خاصی میبینید که فعلا من نگیرم؟
من فکر کنم بورگاندی باشه چون بدنش از لحاظ جنس به لینیکا نمیخوره
سلام ببخشید احمد اقاباکتری سیچم رو چند و ازکجا گرفتید
سلام احمد آقای عزیز
کلا شقایق ها جزو ریف های حساس طبقه بندی میشن
توصیه میشه برای شروع با ریف های مقاوم مثل ماشروم وپولیپ شروع کرد بعد اخر سر برید سراغ انواع شقایق ها
نمیدونم یعنی شرایط تانکم بد شده؟:smile (187):اخه یه سال خوب بود ...فقط اینو میدونم که میزان کلسیوم ، سدیم ، فسفات یه مقداری رفته بالا که بعید میدونم این موضوع باعث مرگ ستاره شده باشه...اونطور که میدونم فلزات سنگین براشون مثل سم میمونه که من برای پیشگیری از (اکواتن) استفاده کردم...
به نظر شما فیتینگ اورفلور وفیتینگ لوله برگشت اب واسه یه تانک 400لیتری چه سایزی باشه خوبه؟
یک سر به این بخش بزن اگه مشکلت حل نشد بیا من بهت بگم آقا هادی عزیز
http://www.parsipet.ir/forum/f713/%D...35/index7.html
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.