نظر دوستان راجع به افزایش ph با استفاده از کربنات سدیم(جوش شیرین حرارت داده شده)چیه مفید هستش؟ یا مشکل سازه؟
مهمترين عامل افت پي اچ پايين اومدنkhاست كه شما با استفاده از كربناتها ميتونيد ظرفيت بافري ابتون رو بالا ببريد
ولي توجه داشته باشيد كه كربنات كلسيم(caco3)موثرترين بافر محسوب ميشه تو بالا بردن kh.بقيه كربناتها نقش كمرنگ تري دارن
استفاده از بي كربنات سديم از نظر علمي ميتونه به به بالا بردن ظرفيت بافري اب كمك كنه ولي اثرات منفي هم ميتونه داشته باشه
من نظرم اينه كه از بافرهايه موجود تو بازار استفاده كني بهتره با اين هزينه هايي كه ما ميكنيم خريد مكمل هايه kh
كه قيمت بالايي هم ندارن زياد به چشم نمياد
سلام
ببخشید من سوالتون رو دید دیدم
شمرنده
لایو راک ها چنان چه شرایط تانک خوب باشه معمولا ترمیم میشن و بافتشون بهتر میشه
به عنوان مثال دیدید که گاهی لایو راکی میخریم که اولش خیلی هم بنفش و خوب نیستش ولی بعد ها کم کم بهتر میشه ( البته این به این معنا نیست که ما از اول لایو راک ضعیف بخریم بکیم خوب بعدا خوب میشه)
این روند زمان بر هستش
( تازه آسیب به ابزیان درون لایو راک هم خودش بحثش جداش که به علت کوچیکی این تیکه لایو رام ازش میشه صرف نظر کرد)
ولی اون لایو راک کلا چون به نسبت وزن لایو راکی که ما در آینده میخایم تو تانک داشته باشیم نا چیز هستش معمولا خیلی بهش توجه نمیشه
ویرایش توسط محمد صادق بهمنش : 25th December 2011 در ساعت 08:46 AM
کاملا صحیح می فرمایید در خصوص رابطه KH و PH من به این دلیل کربنات سدیم رو استفاده کردم که کربنات سدیم خاصیت بافری بهتری داره تو یک فروم خارجی the reef tankدیدم که اینو توصیه کردن بعد آهک رو واقعا ترسیدم چون ساختمانی هستش بخاطر ناخالصی های دیگش گفتم شاید مشکل ساز شه
بافر های توی بازار هم فکر کنم از همین ساخته شده با این فرق که دوزیو متری شده
این plan من هستش:
1- تا 4 روز دیگر 2 تا مرون 2 تا تومیتو و دو تا اسلاریس به همراه دو تا کاردینال و 2 شاه بلنی و 2 تا گابی شن خوار اضافه کنم(البته از 4 روز دیگه به مدت 1 هفته روزی یک جفت و از اسلاریس و کاردینال شروع میشه)(البته اگه گیرم بیاد)
2- بعد 15 روز شقایق رز و شقایق سبا
3- بعد یک ماه یلو تانگ و بلو تانگ
4-بعد یک ماه شقایق لانگ تانگل
5- بعد دوماه ماشروم و اپن برین
دوستان نظری دارند؟
چرا همه ماهياتون رو جفت ميخوايد بگيريد؟
با شقايق سبا كلاركي و پينك خوب همزيست ميشن !!!!
در مورد جراح ها هم فكر كنم فصل يلوتانگ نباشه اگه هم بياد گرونه
اپن برينم من بودم نميگرفتم درسته ريف اسونيه ولي شرايط خودشم ميخواد
راستي اون ستاره اي كه گرفتي رنگش معلوم نيست چيه بنظرم لينكيا مياد درسته؟
سلام
ببخشید چرا اول می خواید شقایق بگیرید بعد ماشروم رو گذاشتید آخر سر؟
سلام...
امروز نواب بودم میشه گفت تقریبا قیمتا بخاطر رفته بالا ولی چندجا بار داشتکه به نظر خوب بوداکوامارین که حسابی ریف اورده بود خدایش چیزای قشنگی داشت :41: اکوا پارسیان هم کلی بلوتانگو یلوتانگ داشتکه هم ماهیاش خوب بود هم قیمتاشالبتهقابل توجه مهدی جان :67: منخودم یه بلوتانگ خریدم 35 تومن یلوتانگم میداد 55 البته سایز متوسط ،سایز بزرگشو75 میداد..
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)