چرا اورفلو نه
فیتینگ هم تو خیابون خیام سمت توپ خونه میتونی گیر بیاری البته مصطفی ادرس دقیق داره
چرا اورفلو نه
فیتینگ هم تو خیابون خیام سمت توپ خونه میتونی گیر بیاری البته مصطفی ادرس دقیق داره
فقط سوراخ كني جالب نميشه بايد يه قوطيم برايه جلوش درست كني
فيتينگ سايز45 فكر كنم مناسب باشه
اين عكسو ببين اورفلو نداره و ديواره رو سوراخ كرده
![]()
جناب داريي منم با نظر شما موافقم و از اورفلو متنفر چون فوق العاده ظاهر تانك رو خراب ميكنه!!!!!!
واسه تاك خودمم از اورفلوي بيروني استفاده كردم و روي سامبم گذاشتمش و فكر ميكنم كه داره خوب جواب ميده
فیتینگ چه فرقی با لوله داره؟ اکواریوم من رو اگر دقت کرده باشید با یک لوله pvc به سامپ وصل کردم که از داخل اکواریوم هم اصلا دیده نمیشه . من که از این روش راضیم .
فيتينگ اون رابطيه كه به شيشه خورده و شما لوله تو اكواريومتونو بهش وصل كرديد و ابو برديد تو سامپ
اگه بخواد لوله بياره تو اكواريوم همون اورفلو رو بزنه بهتره
حرفه اي ترين اكواريومهايه دنيا ارفلو دارن چون بهترين و مطمئن ترين نوع انتقال اب از تانك به سامپه
ممنون از دوستان. فكر ميكنم فيتينگ گران نباشه شنيدم حدودا 6 هزاره. راستش خيام برام خيلي دوره. نواب كسي سراغ نداره.
نواب هستش ولی قیمتش فضایی
کاردینال داره
فکر میکنم بالا بگه قیمتشو
من که برای تانک گرفتم از خیام
فروشندش میگفت که به یکسری از نوابی ها هم خودم میدم
حذف اورفلو یعنی حذف سیستم هوازی بنظر من باشه بهتره و شما میتونید با چیدمان مناسب سنگ مخفیش کنید.
فيتينگو از خيام بگير
ترمينال اتوباسا كجاست يكم پايين تر اولين كوچه رو ميري انتهاش فروشگاه اعرابي
قيمتشم زير10تومنه بستگي به سايز فيتينگ داره علاوه بر اون بايد مته اي كه شيشه رو سوراخ كني هم بگيري
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.