این هم جدولی از هماهنگی و سازگاری انواع دلقک و شقایقها:
![]()
این هم جدولی از هماهنگی و سازگاری انواع دلقک و شقایقها:
![]()
خيلي جالبه شقايق سبايي كه من دارم هيچ دلقكي توش نميره حتي اون دامسل اخريه كه تو همه شقايقا ميره اين تو نميره!!
كلاركي تو اين جدول نيست يا به اسم ديگه اي اومده؟
اسلاریس که من دارم تو مکتی میره
تو شقایق بابل یک مدت داشتم میرفت
الانم که موکتی افریقایی گرفته
میرفت تو الگانسام که دلقک پینکه از اونجا انداختش بیرون جدیدا میره تو همر
ولی کلارکی من دیدم که تو موکتی لانگ تانكل دیدم میره
این هم چارت دیگه ای از دلقک و شقایق مناسب اون .در جدول قبلی هم دلقک کلارکی رو نیاورده متاسفانه فکر کنم چون بیشتر این دلقک تو ایران رواج زیادی داره .بومی خلیج فارس هم هست .
False Percula Clown - Amphiprion ocellaris:
Carpet anemone
Ritteri (Maroon) anemone
Saddle anemone
Bubble anemonePercula Clown - Amphiprion percula:
Carpet anemone
Ritteri (Maroon) anemone
Saddle anemone
Bubble anemone"Sebae" Clown - Amphiprion clarkii:
Sebae anemone
Long Tentacle anemone
Ritteri (Maroon) anemone
Carpet anemone
Saddle anemone
Bubble anemoneTomato Clown - Amphiprion frenatus:
Bubble anemone
Long Tentacle anemone
Sebae anemoneMaroon Clown - Premnas biaculatus:
Ritteri (Maroon) anemone
Bubble anemone
Long Tentacle anemonePink Skunk Clown - Amphiprion perideraion:
Long Tentacle anemone
Sebae anemone
Ritteri (Maroon) anemone
Carpet anemone
Saddle anemone
Bubble anemone
این چند عکس هم به نظرم زیبا اومد . دلقک و شقایق از زیباترین جلوه های اکواریوم اب شور هستند.من خودم با ذوق و تحریک همین همزیستی اکواریوم اب شور تهیه کردم.
نقشه ای از پراکندگی دلقکها در سراسر جهان:
دلقک ها در ابهای گرم اقیانوس هندو ارام و خصوصا در منطقه ی اندونزی و مالزی و ژاپن (جنوب شرقی اسیا) تاشمال غربی استرالیا پراکنده شده اند.
اين چارت دومي كه گذاشتي خيلي بهتر و به همزيستي هايي كه من تاحالا ديدم نزديكتره
ظاهرا كلاركي انواعي داره كه به اسامي مختلف خوانده ميشه كه عبارتند از Amphiprion akindynos وAmphiprion allardi و Red Sea clownfish يا (amphiprion bicinctus Marsa Alam) و Amphiprion chagosensis و Orange-fin anemonefish و Amphiprion chrysogaster و ... .
لطفا دوستان بفرمايند كه درست گفتم يا اينها را در ايران هم با اسامي مختلف ميخوانند؟ چون تصاوير تفاوتهايي را نشان ميده اما در بازار تقريبا به همگي ميگن كلاركي. بعضا آفريقايي هم بعضي هاش راشنيدم ميگن
این هم عکس زیبای دیگری ... .
اكثر اين هايي كه فرموديد خودشون يه گونن مثل دلقك الاردي دلقك ماهي دوخط دريايه سرخ دلقك ماهي موريشن كه همه اينها شباهت زياديظاهرا كلاركي انواعي داره كه به اسامي مختلف خوانده ميشه كه عبارتند از Amphiprion akindynos وAmphiprion allardi و Red Sea clownfish يا (amphiprion bicinctus Marsa Alam) و Amphiprion chagosensis و Orange-fin anemonefish و Amphiprion chrysogaster و ... .
لطفا دوستان بفرمايند كه درست گفتم يا اينها را در ايران هم با اسامي مختلف ميخوانند؟ چون تصاوير تفاوتهايي را نشان ميده اما در بازار تقريبا به همگي ميگن كلاركي. بعضا آفريقايي هم بعضي هاش راشنيدم ميگن
به كلاركي دارن حتي دلقك سبا هم شبيه كلاركيه .اره بخاطر شباهت دلقك ماهي پشت زين دار به كلاركي اون رو به عنوان دلقك كلاركي افريقايي ميگن
كه اصلن زير شكمش نارنجي نيست و فقط نوك صورتش يكم نارنجيه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.