ای وااااااااااااای بازم دیر رسیدم. آقا رضا دلقک اسلاریس زیادی نداری ما هم بخریم
(شوخی بود)
مصطفی جان مبارک باشه. انشاء الله 50 سال تو تانکت بمونند
ای وااااااااااااای بازم دیر رسیدم. آقا رضا دلقک اسلاریس زیادی نداری ما هم بخریم
(شوخی بود)
مصطفی جان مبارک باشه. انشاء الله 50 سال تو تانکت بمونند
میخوام یکسریشون رد کنم به جاشون یکسری ماهی وارد کنم مثلا دلقکهتمو میخام رد کنم به جاش از یک سری بریزم مثلا پراکولامن که نمیتونم درک کنم چطور میشه ماهی تکراری بشه؟! اتفاقا بیشتر عادت میکنی بهشون . اقا رضا اکواریوم شما که بزرگ هست منظورتون از تله گذاری برای گرفتن ماهی چی بود؟ قصد دارید ماهی جدید بخرید؟من دلقک مارون میخوام اما به نظرم نمیشه از تهران به مشهد فرستاد؟!(ماهی های اب شور زیباترین هاشون رو که شما دارید در مورد یکنواخت شدن کمی توضیح میدید) ایام محرم تسلیت باد.
هفته 2تا3 بار تو هفته
مصطفی منظورت تو ماه دیگه:smile (117):
خوب هر کدوم میخوای بیارم برات
اسلاريسو گفته شايد ردش كنم هنوز كه نداده .اگه شما خاستي وردار من 3تا اسلاريس دارم
اگه هم رضا نداد يكي از اسلاريسايه خودمو ميدم بهت دارايي جان
تشكر مصطفي جان. شما كه بزرگواري و كَرَمت براي ما اثبات شده. خيلي ها براي يك شاخه انگوري حداقل 10 تا 20 هزار ميگيرن. شما در يك نوبت حداقل 10 شاخه انگوري مجاني به ما دادي. انشاء الله بتونم از شرمندگيتون خارج بشم.
به علت کمبود جا تصمیم گرفتم یکی از صدف های ماکسیما خودم رو بفروشم
صدف ماگسیمای طلایی همراه با تکه سنگ زادگاهش 80 هزار تومان (به قیمت خرید)
![]()
سلام
خریدار یک عدد اسلاریس تقریبا درشت سالم
pm لطفا
دوستان تهرانی که قصد فروش شاه بلنی را دارند لطفا بهم pm بدند
علت اینکه میخوام از اینجا بگیرم این هست که من تانک قرنطینه ندارم برای همین میترسم از بیرون ماهی بگیرم که مبادا مریض باشه که تانکو آلوده کنه
فقط فقط خواهشا سالم و سلامت و غذاخور باشه
سلام دوستان کسی اگه یلو تانگ پادر بلو یا هر ماهی دیگه ای داره من خریدارم مردیم از بی ماهییی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.