خدا به دادمون برسه بازم رضا با این عکسای وسوسه کنندش اومد کار داد دست ما . بابا شما تهران هستی هر لحطه اراده کنی تو نوابی ما چی کار کنیم ؟؟؟:smile (158):
واقعا ریبا شده دستت دردنکنه.
محشره.
خدا به دادمون برسه بازم رضا با این عکسای وسوسه کنندش اومد کار داد دست ما . بابا شما تهران هستی هر لحطه اراده کنی تو نوابی ما چی کار کنیم ؟؟؟:smile (158):
واقعا ریبا شده دستت دردنکنه.
محشره.
سعید جان حالا چرا عصبانی میشی هرچی میخوای بگو برات میفرستم اینیم که اینجاست مال شماست
:smile (242):
آقا رضاي عزيز، دوستان لب مطلب را گفتند ... شما دوباره عكس گذاشتي و دل ما را بردي . ديگه چاره اي ندارم جز رفتن به نواب و ....
اون دو تا الگانس واقعا محشرند. من هم يكي دارم و خيلي زيبا و جذابند. ميخوام يكي پررنگ مثل مال شما بگيرم. اميدوارم پيدا كنم.
قابل شمارو نداره ادرس براتون بفرستم
بابا بهتر از اکواریوم من تو این انجمن هست مثل اقا سعید .مصطفی عزیز ....
در برابر اونا هنوز جا داره
حالا فکر ما رو هم بکنید باز ایران رو تو تهران خلاصه نکنید دیگه:smile (249):این ادرسهاو قیمتها همه مخصوص تهرانه تازه شما همه جا رو میشناسید ما اگه تهران بیام از یه جایی میگیریم که گرونتر هم در میاد. به هر حال سپاس من که الگانس قیمت کردم متوسطشو میداد 70 تومن همین توباسترا روهم 70 تومن خریدم ! الگانس بزرگ داشت میداد 120 تومن که ... .
اينجا چون مغازه زياده قيمتا يكم معقول تره ولي بازم مغازه هايي هستن كه قيمتهايه بالا ميگنحالا فکر ما رو هم بکنید باز ایران رو تو تهران خلاصه نکنید دیگه:smile (249):این ادرسهاو قیمتها همه مخصوص تهرانه تازه شما همه جا رو میشناسید ما اگه تهران بیام از یه جایی میگیریم که گرونتر هم در میاد. به هر حال سپاس من که الگانس قیمت کردم متوسطشو میداد 70 تومن همین توباسترا روهم 70 تومن خریدم ! الگانس بزرگ داشت میداد 120 تومن که ... .
تو تهران بگردی قیمت مناشب میتونی گیر بیاری وبا تنوع زیاد
ولی شما که بخواهید بیای درست تو تنوع زیاد هر چی بخوان پیدا میکنید ولی قیمتش براتون با همو شهرتون یکی میشه حدودا
تازه اونم شانس بیاری موقع بارشون برسی وگرنه الکی امدی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.