امروز جمعه دقیقا یه هفتس که از مصرف ید برایت ول میگذره . با این محصول تونستم ید رو روی 05. ppm ثابت کنم یدش خیلی قویه و کنترلش خیلی مشکله چون اگه نشه کنترلش کنی حتماً موجب مسمومیت آبزیان میشه .
سطح ید 05. نسبت به 06. که رنج استاندارد اون هستش قابل قبوله .
حالا این هفته رو اختصاص میدم که اندازه گیری مصرف ید در آکواریوم که محاسبه کنم که مصرف ید توی تانک در هر روز یا هر هفته چه قدره که مطابق با اون ید اضافه بشه.
نتایج رو جمعه آینده اعلام میکنم.
ولی خدایی محصولات برایت ول بی نظیره.
منم دارم از غذای ریفش استفاده میکنم
با اینکه اول که گرفته بودم یکم پشیمون شدم ولی
خدایش عالی من که ازش رازی هستم
راستی نتایج neo mag بگو برای کلسیوم راکتور میخوام بگیرم
اگه خوب جواب بده برای منیزیوم
سلام
منیزیوم رو تا 1300 افزایش داده چون سطحش تقربا بالا اومده از این به بعد خیلی آروم تر افزایش پیدا میکنه .کارایی نسبت به دولومیت بهتره چون من از دولومیت هیچ خیری ندیدم.
ید رو کاملا با خیال راحت بگیر و استفاده کن .
امروز صبح که رفتم به ماهی غدا بدم دیدم کف تانک پر شده از پوست میگو و هرمیت همشون دارن پوست میندازن خیلی از دیدن این صحنه خوشحال شدم چون خیلی وقت بود تو این تانک ندیده بودم.تقرباً 4 یا 5 ماهی بود.
ولی به همه دوستان پیشنهاد میکنم اگه ید logols رو گرفتند حتماً تست ید داشته باشن.
پس پیشنهادتون اینه که استفاده کنم
ید دارم فعلا تموم بشه میگیرم ید
من که راضی بودم خدا هم از دستش راضی باشه ولی گه عجله نداری تا آخر شب دست نگه دار که امشب هم یه تست بزنم بعدجواب نهایی رو بهت بدم.
در کل کارکردش خیلی عالیه.
عجله که ندارم پس من تا اخر هفته دست نگه میدارم
خبرشو بده که چه نتیجه داده
ممنون
سلام به دوستان عزیز
همونطوری که گفتم آخر هفته قرار شد نتایج جدید رو از مکملها بزارم:
mg تقریبا روی 1300 ثابت شده و بالاتر نرفته کلسیم هم تقریبا 420 شده.
مصرف هفتگی ید هم به 4 تا 6 قطره در هفته شده که اونو از شنبه یک روز درمیان و 2 قطره در هر وعده اضافه میکنم.
coral color هم تاثییر چندانی نداشته فقط یه نکته جالب الگانس من دقیقا وسط تانکه نصفش ریر نور 20000 هستش و نصفش زیر نور 14000 طرف 20000 از وقتی coral color رو اضافه میکنم تغییر نکرده ولی طرف 14000 خیلی خوشرنگ و پررنگ شده.
یه دوربین خوب پیدا کنم چندتا عکس میزارم.
جفت متالارو مثل هم مينداختي بهتر نبود اينطوري يه طرف اكواريوم ابي تره؟
سلام سعید جان
حجم تانک چقدره که ید هفته 4تا 6 قطره استفاده میکنی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.