حالا اساسا مشکلش چیه که میخاید ردش کنید ؟
حالا اساسا مشکلش چیه که میخاید ردش کنید ؟
بيشترين مشكلش سر غذايه زنده ايه كه من بهش ميدم و غذايه ديگيه نميخوره رضا هم ميگه حال هي برم خوراك بگيرم براش ندارم
محمد شما به كاردينالت چي ميدادي؟
کاردینال من پولکی رو راحت میخورد
البته کلا کاردینال ماهیه کم غذایی هستش ( خوب تحرکشم خیلی کمه دیگه و معمولا تو منطقهی کوچیکی از تانک هستش همیشه )
ولی همونجا میموند پولکی هایی که از تو منطقش میگذشتن رو میخورد و مشکلی نداشت
کلا کاردینال جزو ماهیای مورد علاقه منه چون همیشه میدونی کجا میشه پیداش کرد و نیازی نیست دنبالش بگردی :smile (92):
ماهی اروم هست ولی به خاطر بد غذا بودنش ( خوراک خوردنش )
طرفش نرفتم :71:
من الان يك ماهي ميشه بهش ماهيه زنده ندادم ولي پولكيو ديدم ميبره تو دهنش ولي دوباره ميندازه بيرون هنوز داره مقاومت ميكنه
پارسال يسري به خاطر پيدا نكردن خوراك با دوتا از دوستان رفتيم يه قنات حاشيه تهران براش ماهي بگيريم چقدم خوش گذشت
رفيجيوم
![]()
خیلی خب شذه واقعا خسته نباشی
آقا مهدی تانک خیلی زیبایی دارید
واقعا خسته نباشید![]()
من هم قصد دارم همین روزا یه تانک راه اندازی کنم
البته با راهنمایی های مفید شما و سایر دوستان
سلام دوست عزیز
اول که ورودتون رو به جمع دوستان پارسی پتی تبریک میگم
بعد هم اط همین الان پیشاپیش تبریک میگم اکواریمتون رو و پیش نهاد می کنم تو تالار عکس یه تاپیک ایجاد کنید و گام گام به گام مراحل رو به همراه عکس اونجا توضیح بدید اینجوری خیلی عالی میشه دوستان هم نظر میدن اونجا و با همکاری و همفکری یه تانک خیلی بهتر درست میشه و با توجه به تجربیات دوستان در هزینه ها هم صرفه جویی میشه بعد هم تجربه ی ساخت شما میمونه برای دوستانی که بعدا میخان اکواریم راه بندازن
موفق باشید
امیدوارم تو پارسی پی حسابی خوش بگذره بهتون
راستی مهدی جان اون ماندارینه که تو ریفیجیم بود چی شدش؟ به تانک اصلی منتقل شد یا فروختیش؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.