سلام مهسا جون
بله این مشکل رو منم دارم ، هانی سبزیجات فریز شده رو نمیخوره ، خب همیشه باید براش تازه تهیه کنی مثلا کرفس رو به مقدار کمتر بگیر ( بعضی جاها شاخه ایی هم میفروشن ) و تازه بهش بده ، در مورد لوبیا سبز و نخود فرنگی هم اگر برای زمستون میخوای فریز کنی ، فریز کن و موقعی که میخوای بدی روی شعله ملایم بذار تا خشک شه و یا بذار بیرون و تو دستمال قشنگ ابش رو بگیر و بعد بذار براش ، الان چون تازه ش رو میخورن زیاد دوست ندارن فریز شده رو بخورن اما زمستون فریز شده رو میخورن.
هر روز هم لازم نیست بهش مثلا کرفس بدی ، مثلا به اندازه همون 2-3 روزی که کرفس داری بهش کرفس بده و بعد که کرفس تموم شد براش سبزیجات دیگه مثل بروکلی یا جعفری یا لوبیا سبز بذار.
سلام
یه سوالی برام پیش اومده میخواستم بدونم قرمزی رنگ دم کاسکو کم و زیاد میشه؟
چون من کاسکوهایی رو دیدم که دم های آتشین داشتن اما بعضی ها هم رنگ دمشون کم رنگ و بی روح بود میخواستم بدونم کاری یا ی یا هر روش دیگه ای وجود داره که بشه باهاش رنگ دم کاسکو تقویت و خوشرنگ تر بشه؟:smile (31):
سلام
بنده احساس میکنم که منظور دوستمون نسبت قرمزی دم congo ها است
برای قرمز تر شدن دم کاسکو نیاز به غذایی هست( بقول eclectus عزیز)
بنده برای این امر هر از چند گاهی به طوطی انار میدهم که باعث میشه خون رقیق و تصویه بشه.
از طرفی دادن سبزی جات تازه بسیار موثر هست فلفل دلمه ای و هر از چند گاهی فلفل قرمز نیز مفید هست
سلام
بله همونطور که آقای فائقی نژاد فرمودن غذایی تو رنگ پرها خیلی تاثیر داره ، منم هانی رو که اول گرفته بودم پرهای دمش خیلی کمرنگ بود به نارنجی روشن میزد اما الان پرهاش قرمز شده و پرهای دیگه ش هم خیلی درخشنده شده .
غذاهای رنگی معمولا باعث خوشرنگ شدن میشه ، هویج و کاهو هم تو رنگ پرها تاثیر داره ( کاهو هفته ایی یه برگ بدید البته فعلا به خاطر الودگی ندید بهتره) . انتظار نداشته باشید بعد از یه هفته رنگ پرها تغییر کنه به مرور با پرریزی این تغیرات رو میبینید.
سلام
این خاکستری که دیگه هیچ پری نمونده براش ،
از کجا میدونه علت پرکنیش افسردگی هستش؟دوستتون رفته پیش دامپزشک؟
چند وقته که این طوطی رو داره؟
اسباب بازی داره؟
چند ساعت در طول روز تنهاست ؟
غذاییش چیه؟
قفسش کجاست و در چه ارتفاعی هستش؟
ویرایش توسط HONEY : 15th September 2011 در ساعت 10:29 AM
چون ايشون 3 روز ميره مسافرت و كاسكو رو تنها ميزاره.
غذاش رو من درست نميدونم اگر ميشه يك رژيم مقوي بگين بهش بدم.
چون بچه داره اكثرا كسي خونه هست.
سلام
پیشنهاد بنده این هست با توجه به سن کاسکو ونحوه پر کنی ( که میتونه بر اثر ترس شدید هم باشه)وقتتون رو تلف نکنید اگر هم بر فرض محال پر در باره 2 بار پرکن میشه.
سلام دوستان خوب هستید یک سوال داشتم از اساتید کاسکوم خیلی خودشو میخارونه کهکاهی هم تکه پرهاش داخل قفس هست قفسش رو زمینه اسباب بازیهم داره ممنونم راهنماییم کنید
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)