پرهاش ناجور نیست؟چیکار کردین رام شد؟
پرهاش ناجور نیست؟چیکار کردین رام شد؟
سلام علی اقا
انشاالله مبارکتون باشه.
اگر مایلید دوستان نظر تخصصی تر بدهند پیشنهاد میکنم عکس با نمای نزدیک تمام روخ بگذارید البته بعداز حمتم و سشوار و مانیکور و....:71:
خیلی طوطی قشنگی دارید خدا براتون حفظش کنه.
دوستان لطف کنید متن رو هم بخونید و فقط عکس ها رو نگاه نکنید
اگر میبینید پرهاش بهم ریخته هست به خاطر اینه که روش آلوورا پاشیدم
مثل اینکه باید مرحله به مرحله عکس بزارم
1- این برگ آلوورا هستش که میتونید از عطاری ها به قیمت یک الی دو هزار تومان تهیه کنید:
2- برگ آلوورا رو با چاقو شکاف بدید و مایع درونش رو با قاشق داخل ظرفی بریزید که بتونید با همزن اینقدر هم بزنید که شل بشه:
3- مایع آلوورا رو با کمی آب ولرم قاطی کنید و داخل آبپاش بریزید:
4- با آبپاش آلوورا رو روی بدن کاسکو بپاشید و به مدت یه ربع وایسید تا کاسکو پرآرایی کنه:
5- و در آخر هم مثل همیشه حمامش کنید
این هم یه عکس افتخاری با بابایی که فکر نکنم کیفیت پر هیچ کاسکویی به دختر من برسه:
موفق باشید
پرهاش کاملا سالم هست و اون عکسی که میبینید اینطوری هست روش مواد آلوورا هستش و پرآرایی کرده اون شکلی شده
درمورد رام شدن هم آمپول رام شدم زدم فکر کنم کپسولش هم باشه! شوخی کردم! محبت و صبر و پاداش رمز رام کردن هر حیوونی هستش
موفق باشید دوست عزیز
سلام دوست عزیز
شما بسیار بسیار لطف دارید و ازتون تشکر میکنم بابت دلسوزی و راهنمایی شما
جسارت نباشه اما دختر من هر ماه پیش یه فوق تخصص پرندگان میره و چک آپ میشه اما اگر شما لازم میدونید من یه عکس واضح بزارم تا نظرتون رو بگید؟؟
موفق باشید دوست عزیزم
لطف دارید شما ، من عاشق کاکادوی شما هستم ، واقعا که خیلی بانمک و شیرین هستش
موفق باشید
ببخشید دوست عزیز ، دفعه بعد که خواستم عکس بندازم کت و شلوار میپوشم کراوات هم میزنم! یادم بیار عطر هم بزنم! :71:
موفق باشی دوست عزیزم
آخه دخترم تمام زندگیه من هستش :smile (178):ضمنا من کاملا دوستانه گفتم و احتمالا شما با لحن بدی خوندید ، همه دوستان لطف دارند و خیلی گل هستید که به فکر دختر من هستید :X :smile (62):موفق باشید
سلااااااااااااااااااااااا اااااااااااامممممممممممم علی
شاید منو نشناسی ولی من می شناسمت
کاسکوت خیلی خوشگله
به پارسی پت خوش اومدی
اینم یه راهنمایی:
milad133
سلام
این آلورا اگر بره تو دهنش مشکلی پیش نمیاد براش خیلی خاکستری با حالی داری مبارکت باشه
به به میلاد133 اینجا طوطی شدی؟؟؟؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.