سلام
شما لطف دارید آقا صادق.اتفاقا با عقابهای آفریقا قبلا رفاقت داشته.
ممنون
انشالله شما هم یه طوطی خوب بخرید هر چند عسل من هم قابل شما را نداره.
ممنون از شما.اگر رام بود میشد حرفه ایی تر هم عکس گرفت.ممنون که سر زدید.
سلام
شما لطف دارید آقا صادق.اتفاقا با عقابهای آفریقا قبلا رفاقت داشته.
ممنون
انشالله شما هم یه طوطی خوب بخرید هر چند عسل من هم قابل شما را نداره.
ممنون از شما.اگر رام بود میشد حرفه ایی تر هم عکس گرفت.ممنون که سر زدید.
خوب امروز با عکسهای جدید اومدم و همینکه بگم پیشرفتم برای رام کردن عسل چطور بوده.
راستش الان به جایی رسیدم که عسل را طوری عادتش دادم که برای اینکه چیزی بهش بدم بخوره اول با نوکش باید انگشتم را لمس کنه و من هم بعد از اینکه یه نوک به دستم میزنه خوراکیش را بهش میدم .تخمه هم که بهش میدم بار اول بهش نمیدم تا یه کم با هم بازی کنیم اون هم با زور تخمه را محکم از بین انگشتام بیرون میکشه. عکس اول داره این کارو میکنه.
یه چیز دیگه اینکه نمیدونم چرا دوست نداره از قفس بیاد بیرون و تا در قفس بازه سعی میکنه با نوکش در را ببنده.به نظر شما چکار کنم راحت بیاد بیرون و بره داخل؟
عکس در قفس بستنش را هم گذاشتم.
سلام این عسلی خیلی نازه امیدوارم همیشه سالم باشه ،از قفسم دل بکنه زودتر
( شوخی ) :smile (248):
شما اگر یکی بیاد در خونه تون رو همین طوری باز کنه خوشتون میاد ؟؟؟ اول در بزنید ببینید اجازه می ده در رو باز کنید یا نه :smile (142):به حریم خصوصی افراد وارد نشید دیگه :smile (99):
سلام
خوب امروز با عکسهای جدید اومدم و همینکه بگم پیشرفتم برای رام کردن عسل چطور بوده.
راستش الان به جایی رسیدم که عسل را طوری عادتش دادم که برای اینکه چیزی بهش بدم بخوره اول با نوکش باید انگشتم را لمس کنه و من هم بعد از اینکه یه نوک به دستم میزنه خوراکیش را بهش میدم .تخمه هم که بهش میدم بار اول بهش نمیدم تا یه کم با هم بازی کنیم اون هم با زور تخمه را محکم از بین انگشتام بیرون میکشه. عکس اول داره این کارو میکنه.
یه چیز دیگه اینکه نمیدونم چرا دوست نداره از قفس بیاد بیرون و تا در قفس بازه سعی میکنه با نوکش در را ببنده.به نظر شما چکار کنم راحت بیاد بیرون و بره داخل؟
عکس در قفس بستنش را هم گذاشتم.
عکسهای عسل خیلی خشگله ، پیشرفتتون هم خوب بوده . در رابطه با بیرون اوردن از قفس بعضی خاکستریها همینطور هستن و در قفس باز باشه سریع نمیان بیرون (اطمینان کافی ندارن ) ، شما در بالای قفس رو باز کنید و نشیمنش رو بذارید و همینطور میتونید در جلویی رو هم باز بذارید و کمی ازش دور بشید احتمالا دیر میاد بیرون و شاید بار اول اصلا بیرون نیاد اما در روزهای بعدی میاد بیرون و احتمالا بعدا میاید میپرسید عسل رو چطوری بفرستم داخل قفس:smile (136): (این قسمت حرفم شوخی انشالله عسل جان بچه خوبی میره تو قفس )
سلام
ممنون از شما.نظر لطفتونه.
این حریم خصوصی هم برای خودش شده معضلی
خوب خدا را شکر دیروز افتخار داد اومد بیرون ولی بلد نبود برگرده داخل.سلام
عکسهای عسل خیلی خشگله ، پیشرفتتون هم خوب بوده . در رابطه با بیرون اوردن از قفس بعضی خاکستریها همینطور هستن و در قفس باز باشه سریع نمیان بیرون (اطمینان کافی ندارن ) ، شما در بالای قفس رو باز کنید و نشیمنش رو بذارید و همینطور میتونید در جلویی رو هم باز بذارید و کمی ازش دور بشید احتمالا دیر میاد بیرون و شاید بار اول اصلا بیرون نیاد اما در روزهای بعدی میاد بیرون و احتمالا بعدا میاید میپرسید عسل رو چطوری بفرستم داخل قفس:smile (136): (این قسمت حرفم شوخی انشالله عسل جان بچه خوبی میره تو قفس )
خلاصه یه گردو گذاشتم تو ظرفش و به عشق گردو اینقدر از چهار طرف قفس آویزون شد تا بالاخره تونست برگرده داخل.
ممنون از شما که سر زدید.
چه می کنه این گردو با طوطی ها :smile (81)::smile (6):
آخی نازی چقدر نازه:smile (7):
خدا برات نگهش داره
موظبش باش;![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.