سلام آیا میشه به عروس میلورم داد؟
سلام آیا میشه به عروس میلورم داد؟
سلام وقت همگی بخیر
کسی میتونه کمک کنه بدونم عروسم چند روزشه؟ الان ۱۳ روز که پیش منه
و کسی که عروس بهم داد گفته بود دو هفته ش بشه شاید
ولی من فکر میکنم بیشتر بوده . با این حساب باید ۲۷ روزه باشه اما بیشتر میزنه سنش
و امروز برای اولین بار یه مسیر کوچولو رو پرواز کرد
من از روز اول با سرنگ بهش غذا میدادم اما اسهالی شد
بردم دامپزشکی و گفت غذا تو نایش رفته و امیدی بهش نیست و آنتی بیوتیک داد (و فکر میکنم تشخیص اشتباه داد) چون پرنده م خیلی سرحال و شیطونه
,آنتی بیوتیک استفاده کرد پنج روز و همینطور سرلاکش گفت عوض کن و من سرلاک اوشکایا براش گرفتم
و همینطور دیگه با قاشق بهش غذا میدم روز اول خوب با قاشق خورد ولی الان دیگه خوب غذا نمیخوره
میخوام بدونم دلیلش چیه
عطسه میکنه و ترشحاتی از بینی ش نداره
امروز هم کمی سفید تخم مرغ بهش دادم که خیلی تمایلی نداره
و همش میخواد از روز زمین آشغالا رو بخوره
و دلیل اینکه رنگ پاش سفیدی زنگ شده چیه .خیلی زیاد پاهاش میخوره
![]()
باتوجه به عکس ها سنش همون یکماهه
درمورد وارد شدن سرلاک به نای باید بگم که اگر مقدار غذایی که وارد نای شده کم باشه جوجه میتونه با تکان دادن سر یا عطسه اونو خارج کنه اما اگر مقدارش بیشتر باشه احتمال تلف شدن جوجه هست.
در ضمن جوجه های یکماهه مثل قبل لازم نیست چند بار در روز سرلاک بخورن دادن 10 ساعت یکبار 10 سی سی سرلاک براشون کافیه.
درمورد سفید شدن رنگ پاها میتونه از علایم شپش باشه ولی لزوما به این معنی نیست پس بهتره برای پیشگیری نظافت قفسشو رعایت کنید و از قطره های ضد شپشک هم هر سه ماه یکبار استفاده کنید که جنبه پیشگیری هم داره.
فقط به اندازه دو تا قاشق سرلاک میخوره
سلام وقت همگی بخیر
من حدود 8 ماه پیش به قصد جوجه کشی یک جفت عروس هلندی خاکستری دو ماهه خریداری کردم ولی الان متوجه شدم که هر دو عروس هلندی نر هستن
چون فروشنده یکی از آشنا هاست اجازه داد که یکی از اون ها رو با یک ماده عوض کنم.
من تو این فکرم که به جای خاکستری یک گلباقالی بگیرم
آیا به نظرتون این جفت جوجه های خوبی می دن؟؟(البته من یک تازه کارم و با اینکه اطلاعات خیلی زیادی دارم هیچ تجربه ای ندارم)
سلام همه رنگی جوجه میدن
معمولا ماده گلباقالی خوبه
سلام من چند سال پیش تو این انجمن بودمو عروس داشتم و دوستان زحمت میکشیدن کمک میکردن الان مجددا رفتم ۳ تا جوجه لوتینو خریدم صاحبش زیاد وقت نمیکرد برسه بهشون الانم نمیدونم سرلاک بدم یا دون خور شدن چن ساعتی هس اوردمشون رفتن تو چرت بهاری کی اقدام کنم به غذا دادن
سلام
من 3 روزه ی عروس گرفتم حدود دو ماه و نیمش هست نیمه رامه، یعنی برای چند لحظه رو دست میاد ولی زود میره رو چوب از قفس هم اصلا بیرون نمیاد. میشه برای رام کردنش راهنماییم کنید
سلام وقتتون بخیر نمیدونستم کجا باید سوالمو بپرسم اینجا مزاحم شدم
عروس هلندیم از دیروز بیحاله و همش خودشو پف میکنه و چرت میزنه غذا کم میخوره و صداش هم اصلا در نمیاد خیلی ناراحتم لطفا کمکم کنید چکار کنم؟
سلام میشه لطفا یه شماره بدید من عکس مدفوع عروس هلندیمو بفرستم ببینید مشکلی داره یا نه خیلی نگرانشم مدفوعش مقداری شل هست رنگش سبز مایل به زرده میترسم مشکل کبدی داشته باشه خودم هیچی نمیدونم ممنون میشم کمکم کنید
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)