با سلام، همستر من خیلی بازیگوشه و با ناز کردنش مشکلی نداره ولی امروز که میخواستم نازش کنم هی از دستم میپرید بیرون وقتی رو زمین نازش کردم جوری بود که انگار پشتش ضرب دیده و ی جیغی هم کشید ولی بازم مثل قبل راه میره و بازیگوشی میکنه. حالا میگین من چجوری میتونم آسیب دیدگیشو خوب کنم؟؟
سلام
یه سوال داشتم
من 2 تا همستر الان یکیشون حاملست الان باید حتما اون همستر دیگه که نر هستش رو ببرم یه جای دیگه؟
و اینکه همستر نر قطعا قراره بچه ها رو بخوره؟
سلام به همگی
آیا میدونین علت خونریزی واژن همستر ماده از چیه؟ ممکن بچه هاش تو رحم مرده باشن؟ آخه حالت زایمان داشت ولی هیچ خبری نبود تا اینکه چند روزی هست که شروع کرده به خونریزی. کل شکمش هم کبود رنگ شده و به نظرم ورم داره
دامپزشکی هم بردم دوتا امپول انتی بیوتیک زده بهش ولی نگرانم.
کلا غذا خوب میخوره و به همون میزان قبل سرحال! ولی خونریزی عادی نیست
ممنون میشم اگر کسی بتونه کمک کنه
سلام خسته نباشید من تقریبا یکی دو هفتس همستر نر خریدم چند روزه خیلی بی حاله همش تو قفس میخوابه دیروز یجوری خوابیده بود هرکاری کردم بیدار نشد فک کردم مرده لطفا کمکم کنین تو شهری زندگی میکنم که دامپزشک برا همستر نیست اینجا گفتم شاید شما بدونین بیضه هاش یکم باد کرده طول روز دو سومشو میخوابه همش جمع میشه گوشه قفس میخوابه اما شبا بیداره و قفسشو گاز میگیره که بیاد بیرون بی حاله کم فعالیته اما وقتی میبرم حیاط یا اتاقم ول میکنم سرحال میشه دیوارارو گاز میگیره و اینکه دندوناشو بهم میزنه موقع خواب ساییده میشن بهم بعضی وقتا تو خواب میپره یهو و تازگیا هم انگار سکسکه گرفته احساس کردم قلبش اونجوری محکم میزنه ولی دقیق نفهمیدم که قلبشه یا چی رو دستمم که میخوابه احساس میکنم یه چی توش صدای عجیب غریب میده شبیه قور قور کردن شکم نميدونم مریضه یا سالمه غذا هم پسته و تخمه سبزیجلت کره بادام زمینی مرغ و ماکارونی آب پز میدم لطفا راهنماییم کنین
سلام من تازه یه همستر خریدم و میخوام ببینم چند سالشونه و همستر ها چه مدتی میتونن با هم جفت بخورن تو بعضی جا ها نوشته از6ماه تا8 یا.... ولی فکر کنم همستر من 4ماه بیشتر نداره ایا میتونند تولید مثل کند؟ممنون میشم سریع پاسخ بدین
سلام بابد حتما همستر نر از ماده جدا کنی وگرنه نر بچه ها رو درجا میخوره
سلام
دیشب همسترم *نژاد روبوفسکی* از بالای یک ارتفاعی *تقریبا 80cm* افتاد اولش حالش خوب بود عادی راه میرفت و میدویید اما صبح از پای راستش استفاده نمیکرد و روی زمین نمیذاشتش الان هم از پاش استفاده میکنه ولی اصلا شبیه به قبل نیست وقتی خودشو با پاش میخارونه پاش به بدنش نمیرسه و در حین دویدن کم کم پاشو میزاره زمین گاز نمیگیره هنوز هم سرحاله و اگر چرخ و وسیلههاشو از آکواریوم درنیاورده بودم همچنان توی چرخ میدوید
ممنون میشم کمکم کنید خیلی نگرانشم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)