سلام خسته نباشید
من عروس هلندیم چند روزه بیحال شده تا صبح تکون میخورد و پرواز میکرد رفتم براش غذا بخرم پرنده فروشی یه انتی بیتویک داد ولی خیلی کم خورد بعد ظهر تکون نخورد تا الان یه جا ثابت مونده و چند ساعت یه بار تکون ریز میخوره
با تشکر از شما
سلام خسته نباشید
من عروس هلندیم چند روزه بیحال شده تا صبح تکون میخورد و پرواز میکرد رفتم براش غذا بخرم پرنده فروشی یه انتی بیتویک داد ولی خیلی کم خورد بعد ظهر تکون نخورد تا الان یه جا ثابت مونده و چند ساعت یه بار تکون ریز میخوره
با تشکر از شما
سلام
دو تا سوال پرسیدیم هیچکس جواب نداد تا پرنده تلف شد
جوجه ای که با سرلاک بزرگ میکنیم پنجاه شصت روزه بشه واکسن میخاد؟
سلام من یه جوجه عروس هلندی ۴ روزه خریدم الان ۵ روز و خورده ایشه الان خیلی بی حاله و هی چرت میزنه سرلاک بهش میدم لطفا زود بگن چیکار کنم 😭😭😭😭
لطفا زود بگین😭😭😭😭😭😭😭😭😭
سلام
من ستا جوجه عروس داشتم این مشکل براشون پیش اومد
چون تجربه ای نداشتم با اقای امامی از بهترین پرورش دهنده های عروس تو قم تماس گرفتم که ایشون گفتن بعد از این همه سال هنوز درمانی برای این مورد پیدا نکردن و گفتن احتمال زیاد هر ستاشو میمیرن که متاسفانه همینطور شد و به یک هفته نرسیدن
مهیار طاهری.تکثیر کننده ماهی دیسکس
تکثیر کننده نژاد روتوایلر
مدیریت مجموعه آکوامارکت
Mahyar Taheri
0919-2143847
سلام
من یه عروس هلندی نر دارم نژاد لوتینو ، اسفند سال 98 گرفتم 2 ماهه بود
الان تقریبا 9 ماهشه ، مست شده
رفتم براش یه جفت گرفتم 5 ماهه بود ، اطلاعات کمی داشتم نمیدونستم جفت 5 ماهه
تخم نمی ذاره هنوز ، زوده براش ، همین پرنده رو نگه داشتم
رفتم یه جفت دیگه خریدم که 8 ماهه بود ، مستقیم گذاشتم قفس نر ، که کم کم جفت بخورن
راحت هم کنار اومدن ، 3 با هم موندن لوتینوی من و ماده ای که 8 ماهش بود ، مدام پرنده نر
دنبال جفتگیری بود ولی ماده در حال فرار از دستش .
شب سوم اون ماده ای که گرفته بودم 5 ماهه بود آوردم قفسشو گذاشتم کنار قفس این دوتا طوطی
نر رفت از داخل قفس نزدیک قفس اون طوطی 5 ماهه ، پراشو باز کرد به نشانه جفت گیری ، بعد اومد پیش ماده 8 ماهه که تو قفس بود ، یه لحظه نوکشو زد به بال و پر نر ، منم دیگه لامپارو خاموش کردم برم بخوابم
خانومم ساعت 4 صبح بیدارم کرد گفت پاشو بیا ببین چی شده ، رفتم دیده همه جا خون پخش شده
ماده 8 ماهه کلا بال های هر رو کنده بود پرهاشم خونی شده بود ، کلا کف قفس ، میله ها خونی شده
بود ، جداشون کردم .
ماده 5 ماهه رو هم بردم دادم به خودش ، الان پیش هم نیستن
الان میترسم بازم بذارم تو یه قفس باز یه اتفاق دیگه بیوفته ؟
چیکار کنم به نظرتون ؟
ممنون از راهنماییتون
والا اولی که یکدفعه تلف شد فرصت نشد ببرم دامپزشک متوجه نشدم دلیلش چی شد حدودا هفتاد روزه شده بود
دومی هم بردم دامپزشک گفت کاری نمیشه براش انجام داد دیگه خودمم نا امید شدم
الان میخام یه جوجه دیگه بخرم چون خیلی بهشون وابسته شده بودم
ممنون میشم اگه نکته ای هست در اختیارم بزارید
البته اکثر تایپک های مربوط به عروس هلندی و جوجه گوشتی و .. رو خوندم
سلام
من یه جفت آلبینو مولد دارم
نرش تقریبا یک هفته میشه که دفه ادرارش خیلی زیاده
بطوریکه کفی قفس کاملا خیس میشه انگار آب ریختن
خیلی هم فضلش بدبو هست
سرکه سیب و او ار اس و انرو هم دادم بهش
ولی مشکل حل نشده
ضمنا خیلی هم بیحاله
لطفا راهنمایی کنید
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)