سلام مرسی ازمطالب مفیدی که قرار میدید من این ملنگو رو یک هفته است خریدم وبهم گفتن که ۷ماهشه
اینکه صاحبش میگفت دو کلمه بیا ومن رو میگه ولی تو این یک هفته من هیچی ازش نشنیدم به جز این روز اخر که فقط چند تا جیغ کوتاه صبحا میزنه
باصاحب قبلیش کاملا دستی بود الان از دستم غذا میخوره ولی اصلا رو دست نمیاد و وقتی دستمو جلو ببرم گاز میگیره چه مدت باید بگذره باهام اکی بشه
http://up.parsipet.ir/uploads/159513549389231.jpg
اینم عکس طوطی ۷ ماهه من هستش
سلام من یه ملنگو حدودا دو ماهه دارم که تازه داره شروع میکنه به غذا خوردن (هم سرلاک میخوره هم میوه و تخم مرغ و ارزن و لوبیا و کدو و هویج هم دادم بهش ) ، چندتا حالت ازش دیدم که به نظرم طبیعی نبود
یکی اینکه یه بار دهنشو مثل خمیازه باز کرد ، هی اینکار تکرار میکرد و شکمش یه حالت ورم انگار پیدا میکرد ولی چند لحظه بعد خوب شد، البته دو سه بار معده ش کار کرد بعدش، من حس کردم ممکنه مشکل یبوست بوده که حل شده ( اون روز برای اولین بار سبزی تره و جعفری خورده بود )
الان یه صداهای ناله مانند هم در میاره، قبلا فقط جیغ میزد با صدای بلند که ما رو صدا کنه ولی الان جیغاش کمتر شده و چند باری هم این صدا آرومو ازش شنیدم، البته خیلی کمه ولی خوب نگرانم که نشونه بیماری باشه
میخواستم بپرسم به نظر شما مشکلی داره ؟
سلام دوستان
من تصميم دارم يه جوجه ملنگو بخرم .. اگه جاي مطمئن سراغ دارين تو تهران لطفا معرفي كنيد.. ممنون از راهنماييتون
سلام وقتتون بخیر من یه طوطی ملنگو خریدم که بردم دکتر گفتن زیر یکساله و صاحب قبلیش ظاهرا خیلی بد باهاش برخورد کرد و تمام شاه پر هاشو به طرز عجیبی با قیچی کوتاه کرده که طوطی شدیدا از ادما ترس داره یک هفته میشه گرفتم اوایل خیلی میترسید الان میرم براش اب و غذا بزارم یا حرف میزنم از دور باهاش هی از روی چوب میره رو قفس باز برمیگرده روی چوب ایا هنوزم میترسه ازم یا داره خودشو لوس میکنه؟ و ایا با ترسی که قبلا داشته با من خوب میشه؟
سلام وقتتون بخیر من یه طوطی ملنگو خریدم که بردم دکتر گفتن زیر یکساله و صاحب قبلیش ظاهرا خیلی بد باهاش برخورد کرد و تمام شاه پر هاشو به طرز عجیبی با قیچی کوتاه کرده که طوطی شدیدا از ادما ترس داره یک هفته میشه گرفتم اوایل خیلی میترسید الان میرم براش اب و غذا بزارم یا حرف میزنم از دور باهاش هی از روی چوب میره رو قفس باز برمیگرده روی چوب ایا هنوزم میترسه ازم یا داره خودشو لوس میکنه؟ و ایا با ترسی که قبلا داشته با من خوب میشه؟
http://up.parsipet.ir/uploads/159707502550331.jpeg
404 Not Found
سلام وقتتون بخیر من یه طوطی ملنگو خریدم که بردم دکتر گفتن زیر یکساله و صاحب قبلیش ظاهرا خیلی بد باهاش برخورد کرد و تمام شاه پر هاشو به طرز عجیبی با قیچی کوتاه کرده که طوطی شدیدا از ادما ترس داره یک هفته میشه گرفتم اوایل خیلی میترسید الان میرم براش اب و غذا بزارم یا حرف میزنم از دور باهاش هی از روی چوب میره رو قفس باز برمیگرده روی چوب ایا هنوزم میترسه ازم یا داره خودشو لوس میکنه؟ و ایا با ترسی که قبلا داشته با من خوب میشه؟بالا هم عکسشو گذاشتم خواهشا جواب بدین خیلی نگرانشم و اینکه سنش و جنیستش با این عکس مشخص میشه
سلام وقت بخیر من یه طوطی ملنگو خریدم به گفته فروشنده گفته ۳ ماهش هس از پرنده فروشی خریدم از وقتی اوردمش خونه ۳ و ۴ روز میگذره تا الان درموردش خیلی مطالعه کردم ولی یچیزیو نمیدونم از موقعی که اومده چه میترسه چه وقتی که ارومه اصلا صدا نمیده نه جیغ میزنه نه صدایی از خودش تولید میکنه میگم نکنه اصن نتونه صدا بده مشکلی داشته باشه لطفا راهنماییم کنین🙏🏻🌷
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)