سلام شاید پرنده گمشدهی من باشه براش مژدگانی زیادی گذاشتم بیشتر تز ارزشش
سلام شاید پرنده گمشدهی من باشه براش مژدگانی زیادی گذاشتم بیشتر تز ارزشش
سلام
من دو تا جوجه گوشتی گرفتم ۲۰ روزه و ۱۵ روزه. تا سه هفته خوب بودند. جوجه بزرگه بعد از سه هفته بی حال شد . یه چشمش رو میبست وغذاش کم شد تا بعد از ۴ روز مرد. البته من در لس انجلس هستم.
اورژانس بردم بعد از ۸ ساعت نگاه داشتن قطره اسهال دادند که من اصلا استفاده نکردم چون چیزی نمی خورد . فرداش بردم پیش دامپزشک، اون هم گفت شانس زنده موندنش ۳۰ درصد دلیل مریضش رونگفت و گفت باید آزمایش خون بگیرم و یه شب بمونه . خلاصه از دکتر که در اومدم ۱۰ دقیقه نگذشت که مرد . البته در هر دو تا جا سرم تزریق کردند.
حالا صحبتم سر دومی است اون هم امروز یه چشمش رومیبنده لطفا بگید چکار کنم عکس مدفوعش رو می فرستم غذاش شده 7 ml هر چهار ساعت . کم می خوره الان یک ماهه هست.
نمی تونم عکس بزارم. ولی مدفوعش سبز با قسمتی سفید و آب هستش.
غذاش هم exact سریال جوجه ها
اونقدر تعداد عوامل ویروسی و باکتریایی و همچنین قارچی که میتونه جوجه طوطی رو درگیر کنه و باعث مرگش بشه زیاده که عملا حتی هیچ دامپزشکی بدون آزمایش های دقیق نمیتونه بهتون کمکی کنه! احتمالا منظور دکتر تست pcr بوده که تو جایی که شما زندگی میکنید احتمالا گرون هم هست. در مورد موارد پزشکیش که کسی نمیتونه کمکتون کنه جز یک دامپزشک ولی طبق تجربه خدمتتون عرض میکنم. ۹۰٪ جوجه های سرنگی دست ما میمیرن!
اگر خواستید خرید کنید مجددا حتما طوطی بگیرید که حد اقل ۶ ماهش باشه و مسقل غذا بخوره.
موفق باشید
سلام دوستان من ملنگپ گرفتم الان تقریبا ۵ ماهشه برای رام کردنش باید چکار کنم یکی توضیح به من میدین لطفا تو سایتای اینترنتی خیلی گشتم اما چیزی درست پیدا نکردم اگه میشه راهنماییم کنید
سلام دوستان یه سوال داشتم نمیدونم چرا طوطیم همش اینطوری میخوابه
![]()
سلام دستان وقت بخیرمن دیروز یه طوطی ملنگو خریدم فروشنده گفت که ۹ ماهشه ولی خودم احساس میکنم بیشتر باشه،اگه دوستان میتونن کمک کنن
درضمن یه قسمت سرش یکم از پراش ریخته و چشم سمت راستش مث اینه یه چیز سقیدی رو چشمم باشه مردمکش کاملا سیاه نیست علتش چی میتونه باشه؟
باسلام من تازه عضو شدم میخواستم بدونم قیمت یه ملنگو هشت ماهه سبز یا زرد چقدر هست ?ممنون
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)