سلام وقتتون بخیر
من یه خرگوش دارم که شکمش سفت شده ومدفوعش رو راحت خارج نمیکنی
کمی از مدفوعش تومقعدش میمونه
باماساژشکمش بهترشد وتونست دفع کنه
کمی بهش ماست دادم
چی بهش بدم بهتربشه
سلام ، وقت شما هم بخیر.
لطفا جیره این چند روز اخیرش رو برام کامل و دقیق بنویسید.
برای برطرف شدن نفخ به ازای هر کیلو وزن 1 سی سی عرق نعنا و بعد ماساژ اصولی که توی پی وی براتون میفرستم انجام بشه.
ماست به هیچ وجه داده نشه.
جعفری و گشنیز و اسفناج ممنوع
تمام تشویقی ها و میوه جات ممنوع
میزان علوفه خشک به 90% جیره برسه.
10% باقی= 2 برگ متوسط کرفس بدون ساقه شسته شده برای آب رسانی به روده ها.
عرق نعنا روزی دو وعده و ماساژ بعدش 15 تا 20 دقیقه باید ادامه پیدا کنه تا بهبودی کامل.
آب تمیز روزی یک بار عوض بشه.
بعد از انجام این کارها که عرض کردم شرایطش رد لطفا فردا بهم اطلاع بدید. و الان هم عجله کنید چون شرایط میتونه راحت اورژانسی بشه.
Inviato dal mio SM-G900FD utilizzando Tapatalk
با سلام من دو هفته پیش خرگوشم رو که نر بود رو بردم پارک پردیسان تحویل دادم . هر روز هم میرم پیشش ولی نمیدونم الان تو اون شرایت که چند تا خرگوش دیگه هم نگهداری میشه چه احساسی داره فکر میکنم ناراحت بود. یک دوست هم داره که همش کنار هم هستند خیلی ناراحتم همش فکرم درگیره لطفا راهنمایم کنید ایا خرگوشم به این محیط عادت کره و ناراخت نیست یا داره عذاب میکشه
سلام کیوان عزیز.
متاسفانه پارک پردیسان به خاطر اینکه محیط حیات وحشه جای مناسبی برای خرگوشتون نیست و رسیدگی درستی بهشون نمیشه و به خاطر وجود خرگوش های دیگه اضطراب زیادی بهش وارد میشه.
بهتره که واگذارش کنید تا مبتلا به بیماری های مختلف یا مرگ ناشی از جنگ خرگوش ها نشه.
سایت ها و کانال های تلگرامی زیادی برای واگذاری خرگوش وجود داره و خیالتون اینجوری راحته که کمتر اذیت میشه.
زندگی و امنیت خرگوشتون اونجا تضمین نیست به هیچ وجه.
Inviato dal mio SM-G900FD utilizzando Tapatalk
سلام
ممنون از راهنمایی شما
متاسفانه محیط خیلی بدی برای خرگوش ها درست کردن و هیچ مسئولیتی هم بابت نگهداری قبول نمیکنن .دلم براش خیلی میسوزه فکرم خیلی درگیرشه ولی متاسفانه شرایط نگهداری از خرگوش رو هم ندارم اگه برم پارک میتونم پس بگبرمش
سلام
من یه خرگوش دارم ک دو ماهو ۱۵ روزشه
از صبح تا الان خیلی بیحاله و چیزی نمیخوره
دیروز اصلا بهش توجه نداشتم
نزدیکش ک میشم پاهاشو میکوبه رویه زمین
و دندان قروچه میکنه
خیلی ساکت شده منم خیلی واسش نگرانم
باید چیکار کنم![]()
سلام من یک خرگوش سفید کوچیک با چشم قرمز گرفتم نتونستم نژادش رو بفهمم ولی اصلا جیره غذایی نداره سعی کردم غذای خرگوش ینجه علوفه بهش دادم همرو از ظهر تا شب میخوره ظاهرش خیلی تشنه نشون میده ولی نمیطونه اب بخوره همش دور شیر اب میچرخه اما اب که جلوش میزارم همونجا میشینه و نمیخوره تا میارمش بیرون که غذا بهش بدم به سرعت میدوه پشت یخچال بزور اگه خیلی نیاز به چیزی داشته باشه میاد پیش من ادرارش هم بشدت کم شده همش هم میدوه سراغ نون ها همه نونامون رو خورده اگه بهش ندم شروع میکنه به خوردن ینولیت چوب پلاستیک پارچه و حتا مبلامون مشکلی داره یا طبیعیه باید بهش غذا بدم؟
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)