گوشت چرخ کرده خام مشکلی نداره ؟ چندجا خوندم ک خوبه براشون. همینجا هم تو تاپیکه بلبل هزاردستان گفته خوبه روزی یکی دوبار گوشت چرخکرده.اگر خشکش براش مشکلی ایجاد نکرد خیلی ریز کنید و توی ظرفش بریزید باشه. خوردن هفته ای یکی دوبار، خیلی کم گوشت مرغ پخته بدون افزودنی ، مانعی نداره.
خوردن حشرات بد نیست. بلبل و سایر پرندگان حشره خوار هستن. ولی مگس خوب نیست ، انگل ایجاد میکنه. میوه و سبزیجات هم بهش بدید. کرم خونی . کرم منجمد ، میل ورم و حشرات بسته بندی پت شاپها دارن. مصرف گهگاهش مشکلی ایجاد نمیکنه.
سلام ببخشید.
من یک بلبل به رنگ سفید و سیاه دارم که سنش کم و تقریباً هنوز بچست متاسفانه یکی هواست نبود و پاشو گذاشت رو پای بلبل اما بلبل سریع از زیر پاش فرار کرد اما چون پاش گیر کرده بود پوست پای چپش کنده شد و بعد از پانسمان و قطع خونریزی الآن داره استراحت میکنه اما نمیتونه روش بشینه.
لطفاً راهنمایی کنید که برای سریع تر خوب شدنش چکار کنم.
آخه اولین بارمه بابل بل آوردم و هیچ تجربه ای ندارم.
با تشکر.
سلام. یعنی دانخور نشده؟ عکس پاشو بزارید.سلام ببخشید.
من یک بلبل به رنگ سفید و سیاه دارم که سنش کم و تقریباً هنوز بچست متاسفانه یکی هواست نبود و پاشو گذاشت رو پای بلبل اما بلبل سریع از زیر پاش فرار کرد اما چون پاش گیر کرده بود پوست پای چپش کنده شد و بعد از پانسمان و قطع خونریزی الآن داره استراحت میکنه اما نمیتونه روش بشینه.
لطفاً راهنمایی کنید که برای سریع تر خوب شدنش چکار کنم.
آخه اولین بارمه بابل بل آوردم و هیچ تجربه ای ندارم.
با تشکر.
فعلاً نمیتونم بفرستم چون همینکه بازش میکنم شروع میکنه به پردین به اینو و اونور و میترسم پاش بیشتر از این آسیب ببینه.
اما در کل باش از بالا ترین نقطه تا زانوش پوستش کنده شده و گوشتش دیده می شه.
خوابیده بود ولی نفس میکشید اما یکم پیش رفتم دیدم مرده.
حیف شد.......![]()
سلام
من یک بلبل خور ما دارم که چند وقت پیش پاش ضرب دید ناخونش افتاد(پای چپش)ولی بعد یه مدت خوب شد البته تا دیروز....ول امروز از صبح پاش درد میکنه و به شدت داغ شده...پاشو تو شکمش جمع میکنه و نمیتونه پاشو زمین بزاره
سلام . فقط ناخنش افتاد؟ دقيقا چند روز پيش؟ تا به حال ويتامين مصرف كرده ؟
پوست پاهاش زخم و متورم نيست ؟ ضربان قلب و دماي كل بدن هم بالا رفته ؟ زير و روي انگشتانش رو خوب نگاه كنيد و عكس واضحي از پاهاش بزاريد .
اينجا اپلود كنيد و لينكشو در تاپيك بزاريد http://uupload.ir/
سلام وقتتون بخیر یکی از همسایه هامون شرایط نگه داری بلبل خرما رو نداشت با قفس به من داد، حالا این زبون بسته تو قفسش چوب برای نشستن نداشت همش رو ظرف غذا قرار میگرفت، من برای امتحان یه چوب نی گذاشتم ولی میترسید ازش نمیرفت روی چوب چون از جوجگی آموزش ندیده حالا برای اینکه به چوب تو قفسش عادتش بدم بشینه چه راه کاری دارید ممنون از پاسخ گوییتون.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.