سلام مرغ عشق من یک روز کامل است که به لانه نمی رود آیا طبیعی است![]()
سلام مرغ عشق من یک روز کامل است که به لانه نمی رود آیا طبیعی است![]()
سلام
مرغ عشق بنده با این که کف دریا براشون گذاشتم با این حال گچ دیوار میخورندنمیشه کاری کرد بیخیال گچ دیوار شد، مثلا رنگی یا یه چیزی که گچ دیوار رو بیخیال شن؟
ممنون از شما
سلام. یکی از مرغ عشقام که نر هم هست حدود یه دو هفته ایی میشه که همش در حال چرت زدنه و انگاری درد داره،اوایل یه حالت بالا اوردن رو میدیدم که داره ولی چیزی ندیدم که بالا بیاره،از نشونه های سرما خوردگی هم مثل عطسه یا ابریزش از نوکش نداشت.منتهی خیلی چرت میزنه و همش سرش پایین نگه میداره و دقت که کردم دیدم روز به روز داره کمتر غذا میخوره و جدیدا اسهال هم گرفته،اوایل یکم فعالیتش بیشتر بود ولی الان به طور کامل منزوی شده و همش میچسبه به جفتش و خودش رو پف میکنه و میخوابه.از دارو هایی که میشناختم بهش دادم مثل یه دوره 3 روزه تتراسایکلین ولی فایده ایی نداشت و شروع کردم به یه دوره 5 روزه اموکسی سیلین دادن، حدود 0.2 سی سی با سرنگ انسولین ریختم تو حلقش یکم بهبود پیدا کرد ولی به محض قطع کردن ضعیف تر از قبل شد و حالا بازم دادم بهش تو آبش ریختم.
از مولتی ویتامین های مخصوص پرندگان هم براش استفاده کردم،جاشو گرم کردم و قفسش رو هم همیشه تمیز نگه داشتم.
باز با این تفاسیر همش سرش پایینه و احساس میکنم درد داره.
دوستانی که پست منو میبنن هر چه سریعتر کمک کنن لطفا،حالش خیلی بدتر شده.از دیشب تا الان اسهال شدید گرفته همراه با ترشح از دهان و به سختی داره نفس میکشه.امروز که رفتم تمیزش کنم دیدم کلی مدفوع چسبیده بهش و خیلی خیلی هم لاغر شده.چیکار کنم الان این زبون بسته رو؟
![]()
سلام من یه جوجه مرغ عشق دارم که با سرنگ بهش غذا میدم ولی امروز بعد از غدا دادن کیسه ی هوای پشت گردنش متورم شده و باد کرده وهمش هم گرنشو کج میکنه و از نوکش یه چیزی مثله هوا خارج میشه خیلی هم بی حال شده چیکار باید بکنم؟
سلام من یک جفت مرغ عشق دارم ماده رو که خریدم صاحبش گفت امادجفت گیری هست الان نزدیک یک ماه که جفت گیری نکرد نر همونطوری که در این سایت نوشته شده نراماده جفتگیری هست ولی ماده هنوزه لانه داخل قفس هست یعنی تاثیر داره در بیارم لانه رو؟ بعد تغذیه فقط ارزن میدم بعضی وقت ها هم گوجه بهشون میدم وقتی میخوابن هم بعضی وقت ها گردنشون رو پشت میزارن مشکل خاصی که نیست؟
اخرین سوال تغذیه در زمان استراحت وجفتگیری یعنی چی؟
باتشکر
سلام
من یک جفت مرغ عشق دارم که به تازگی تخم گذاشتن ولی بجای لانه در کف قفس تخم رو گذاشت من هم اون تخم رو گذاشتم در لانه ولی بعد از چند دقیقه ماده شکستش و از لانه انداختش بیرون لطفا راهنمایی بکنید دلیل این کار چی هستش
لطفا دوستان جواب پرسش بالا رو بدید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.