سلام خدا رو شکر پای جوجه ملنگوی من بسرعت رو به بهبود هست و الان تقریبا میتونه روی هر دو پاش وایسته
یه سوال کرده بودم اگر ممکنه جواب بدید
آیا بادام زمینی برای ملنگو خصوصا جوجه مضر هست یا نه ؟
ممنونم
سلام خدا رو شکر پای جوجه ملنگوی من بسرعت رو به بهبود هست و الان تقریبا میتونه روی هر دو پاش وایسته
یه سوال کرده بودم اگر ممکنه جواب بدید
آیا بادام زمینی برای ملنگو خصوصا جوجه مضر هست یا نه ؟
ممنونم
ميتونيد از سرلاك مارك غنجه استفاده كنيد حريره بادام زميني فراوري شدست مشكل ايجاد نميكنه البته حريره بادام و برنجشو بيشتر توصيه ميكنم
Sent from my iPhone using پارسی پت mobile app
تفاوتي در نوع بو داده يا خام نيست . در هر صورت حاوي اين قارچ هست . ضمنا از مغز هاي خام مجاز به استفاده هستن
پسته ، بادام درختي ( شيرين ) و فندوق هم مانعي نداره ، فقط چون طبع گرمي دارن ، نبايد به مقدار زياد مصرف بشه . ميزان چربي غير إشباعشون هم نسبت به چربي إشباع ، بيشتره و ازين لحاظ مفيدن.
سلام به تمامي دوستان
يه جفت ملنگو دارم كه يك ماه پيش4تا تخم گذاشتنو هفته پيش تخم هارو برداشتم و هنگام شكستن تخم ها متوجه شدم كه جوجه داخل تخم ها متاسفانه مرده بودن
تغذيه شون خوبه هويج جعفري جوانه گندم حبوبات آب پز بلال و ....
دماي محيط هم بين 27 تا 30 متغيره
جاي پرنده ها هم ساكت و دنج و بدون مزاحمه
قفس 1033 و لونه هم بزرگه
لطفا راهنمايي بفرماييد تا دفعه ي ديگه اينجوري زبون بسته ها نابود نشن
باسپاس
یکی از دلایل این اتفاق کمبود رطوبت میباشد
سلام ، بله در رفتگي جا ميوفته ، به شرط اينكه اين مدت خيلي در تكاپو و تلاش نباشه و خوب ازش مراقبت كنيد. چرب كردن پا با روغن زيتون يا كنجد هم به التيام درد كمك ميكنه .
بادام زميني از غذاهاي مورد علاقه طوطيهاست ولي از خطراتش بي اطلاعن . بعلت اينكه حاوي قارچ افلاتوكسين هست ، به مرور باعث مسموميت و مرگ طوطيها ميشه .
شما بخش تغذيه طوطيها رو نخونديد؟! تخمه افتابگردان غذاي اصلي طوطي نيست ، نبايد هر روز و بي اندازه در ظرفش باشه . هفته اي ٢-٣ بار و هر بار كمتر از يك قاشق غذاخوري .
سلام ، دماي مناسب براي تخمها ، در دوران توليد مثل ، ٣٢-٣٧ هست و رطوبت ٥٨-٦٣ . تغيير در هر كدام ازين فاكتورها بر سلامت تخم و جنين تاثير گذاره. اگر دما بيش از اندازه بالا باشه يا تحت حرارت مستقيم باشن ، رطوبت داخل تخم از بين ميره و جوجه فوت ميشه . چسبندگي غشاي داخلي به پوسته هم از تاثيرات ديگر دماي بالاست .
رطوبت كم ، باعث ضخيم شدن پوسته و عدم توانايي خروج جوجه ها ميشه . رطوبت بالا ، هم محيط و تخمها رو مستعد الودگي به قارچ و رشد باكتريها ميكنه هم باعث نرم شدن بيش از اندازه پوسته و در نتيجه شكسته نشدن و خفگي جوجه ها ميشه .
دماسنج و رطوبت سنج در محيط قرار داده و ٣ روز اخر ، به ماده ابتني بديد كه تماس رطوبت بدنش با گرماي تخم ، باعث خروج راحتتر جوجه ها بشه . و يا به تخمها كمي اب اسپري كنيد . يا دستمال مرطوبي روي قفس بزاريد و يا با استفاده از دستگاه بخور ، هوا رو كمي مرطوب كنيد .
علاوه بر دما و رطوبت ، عوامل ديگه اي بر فوت جوجه ها در تخم موثره . بيماريهاي قارچي ، ويروسي ، باكتريايي ، مشكلات ژنتيكي ، مصرف بيش از اندازه كلسيم در جيره غذايي كه باعث ضخيم شدن پوسته و عدم تبادل اكسيژن ميشه ، چسبندگي جنين به پوسته داخلي در اثر چرخاندن نشدن تخم بوسيله والدين و .......
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)