پماد رو ادامه بدید ولی سعی کنید در اسرع وقت مراجعه کنید که مصرفش خیلی طولانی نشه. داروهایی هم که این مدت مصرف کرده خدمت دکتر بفرمایید.
ممنون از راهنماییتون عزیز.ایشالا جفت شن.خبرشو میام میگم.مرسیعزیزم برای همین گفتم بهشون زمان بدید. ما از اینده اطلاع نداریم. رفتار حیوانات هم نمیتونیم پیش بینی کنیم. پس تنها چیزی که کمک کننده است ، زمانه. جای لانه رو هم تغییر بدید شاید ماده از محل نصبش راضی نیست. هر چند به نظر میاد تصمیم داره تخمشو کف قفس یا جای دیگری غیر از لانه بزاره.
علت اشنا نبودنش با لانه ، هم جوان بودنشه و هم اینکه درگیر جفتگیری با نر فعلی نشده که در جریان روند تولید مثل قرار بگیره. بنابراین با لانه مثل یک شئ بیگانه رفتار میکنه. احساس مالکیت و تعلق ، بهش نداره.
برای نر خیلی خنکی قرار ندید که از مستی در بیاد. بعد از دو روز که قفسها رو کنار هم گذاشتید ، بزارید توی یک قفس.
لانه رو فعلا ببندید . وقتی اولین جفتگیری انجام شد ، بازش کنید. چون در هر حال تخم ، بی نطفه است.
سلام. عروس من ماهی 1 بار 5 تخم میزاره الان دومین بارشه. شرایط جفت زدنشم ندارم راهی داره که تخم نزاره؟
سلام خسته نباشید
یکی ازجفتام خوب به جوجه غذا نمیدن،
میتونم هم بهش سرلاک بدم هم پدر مادرش بهش غذا بدن؟؟؟
اگه از پدرمادرش جداش کنم روزی چند بار باید بهش سره لاک بدم؟
سلام خدمت اساتید من یجفت عروس تازگی گرفتم به شرط جفت و جوجه دهی عکساشون میزارم اگه امکانش هست جنسیت و سنشون بگین
![]()
سلام. اینطور که از بین میره!!!! گناهداره زبون بسته. تغذیه طبع خنک در اختیارش بزارید. اگر لانه هم توی قفس داره درشو ببندید یا بردارید. و لطفا اگر مقدوره عروس رو به کسی واگذار کنید که بتونه براش جفت بیاره.
سلام
لوتینو رو تعویض کردید؟
عروس ابلقی که خریدید ، چون در هر دو جنس شباهت چهره وجود داره ، از روی ظاهر نمیشه جنسیت رو تشخیص داد..با رفتار مختص نر مثل اواز خوانی میتونید به نر یا ماده بودنش پی ببرید.
عروس خاکستری نر و حدودا یک سالو دو سه ماه سن داره.
عروس دیگر هم کمتر از یکسال. ( تقریبا 8 ماهه )
نکته مهمی که بایستی در نظر بگیرید این هست که تشخیص سن از روی ظاهر ، دقیق ، قطعی و عملی نیست. گاهی شواهدی که برای تعیین سن به ما کمک میکنه ( مثل چشمها . تاج ، پوشش بدن ، پاها ) ، در طوطیهای جوان یا مسن ، گمراه کننده است.مثلا عروس یکساله ممکنه ظاهری شبیه به عروس 3 ساله داشته باشه و بالعکس.
بنابراین تا زمانی که سن دقیق تولد رو در دست نداشته باشیم ، تشخیص از روی ظاهر ، تقریبیست.
هر 4_5 ساعت ، 7_10 سی سی سرلاک طوطی لازم دارن.
این مطلب رو بخونید http://www.parsipet.ir/showthread.php?t=15575
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.