ببخشید من منظورم دوکسی سیلین نیست توی پیام شخصی گفتین ی محلولی هست برای طیور زیبا هست وبعد گفتین اگه قصد خرید محلول رو دارین پیام بدین تا اسم محلول رو بگم
ببخشید من منظورم دوکسی سیلین نیست توی پیام شخصی گفتین ی محلولی هست برای طیور زیبا هست وبعد گفتین اگه قصد خرید محلول رو دارین پیام بدین تا اسم محلول رو بگم
با سلام و عرض خسته نباشید
سوال اول:دامپزشک با دام پرور فرقی داره؟
من امروز مرغ مینام رو برم پیش پزشک و گفت مینای شما سرما خورده بعد بهم ی قطهره بهم داد که ی مایه سفید رنگی داخلش هست گفت ی قطهره صبح ی قطره شب بده خوب میشه اسم قطره هم سولفا نامیدf16
سلام. بله فرق داره. امیدوارم زودتر سلامتیشو بدست بیاره.
با این قطره خوب میشه؟
اخه الان که قطره رو بهش دادم ی دفعه همه رو چو رو بالا آورد نمیدونم چیکار کنم یا ابولفضل چیکار کنم حالش یده
سلام این مینا نر بودن یا ماده بونش از داخل دهنش معلوم میشه اگر داخل دهانش سیاه باشه نشونه نر بودنشه. سه یا چهار ماه باید داشته باشه همزمان با نوازشش باهاش صحبت کنید و از کلمات آسون استفاده کنید مثل سلام.جوجه شما تا شیش ماهگی فرصت اموزش داره.
موفق باشید.
فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
سلام.
مینای من بی حاله پف میکنه و میخوابه کسی میدونه چیکار باید بکنم؟
فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
سلام. بیشتر توضیح بدید.
چند سالشه؟ چه غذایی خورده؟ چه مدته بیماره و چه علائمی داره؟ اسهال ، لرزش، عطسه ، بی اشتهایی ، تب ، چشم و بینیش مرطوبه؟ مشکل تنفسی داره؟ هر موردی در ظاهر هست بفرمایید
سلام دوماهشه دونه پارس میخوره دو روزه پف میکنه میخوابه غذاشم خوب میخوره فقط هرزگاهی عطسه میکنه اسهالم داشت زرد رنگ امروز یه چهارم قرص یدوکینول دادم بهشفرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.