واقعا شرمنده تازه عضو تالار شدم هنوز دقيق قوانين و مقرارت رو بلد نيستم ممنونم
واقعا شرمنده تازه عضو تالار شدم هنوز دقيق قوانين و مقرارت رو بلد نيستم ممنونم
سلام من تانک 50*45*45 راه انداختم با سامپ پشت
یه مشکلی که دارم اینکه تو خونه ایی که واترپمپ هست و خونه آخر حساب میشه سطح آب به نصف نمیرسه یهو سطح آب میاد پایین و هوا توسط واتر پمپ وارد تانک میشه و این منو خیلی ناراحت میکنه قبل از اینکه فیتینگارو کار بزارم حتی تا دو هفته ام تبخیر آب کمی داشتم اما از زمانی که فیتینگارو کار گذاشتم با این مشکل مواجه شدم اگر ایرادی داره ممنون میشم راهنماییم کنین
در ضمن خونه اول فیلتر سوک خونه دوم سرامیک و خونه سوم اسکیمر red star sq-50 و در خونه آخر واتر پمپ که سرعت گردش آب 1500لیتر در ساعت و گردش آب تانک عالیه و هیچ مشکلی ندارم اینم عکس تانکم که تازه راه اندازی کردم:
![]()
سلام دوست عزیز دیگر با این محلول های جدید دیگه نیازی به استفاده از سرامیک نیست ! پس حتما برشون دارید مشکلتان حل می سود.سلام من تانک 50*45*45 راه انداختم با سامپ پشت
یه مشکلی که دارم اینکه تو خونه ایی که واترپمپ هست و خونه آخر حساب میشه سطح آب به نصف نمیرسه یهو سطح آب میاد پایین و هوا توسط واتر پمپ وارد تانک میشه و این منو خیلی ناراحت میکنه قبل از اینکه فیتینگارو کار بزارم حتی تا دو هفته ام تبخیر آب کمی داشتم اما از زمانی که فیتینگارو کار گذاشتم با این مشکل مواجه شدم اگر ایرادی داره ممنون میشم راهنماییم کنین
در ضمن خونه اول فیلتر سوک خونه دوم سرامیک و خونه سوم اسکیمر red star sq-50 و در خونه آخر واتر پمپ که سرعت گردش آب 1500لیتر در ساعت و گردش آب تانک عالیه و هیچ مشکلی ندارم اینم عکس تانکم که تازه راه اندازی کردم:
سلام علیرضا خوبی دادا؟ ممنون از راهنمایی ها که تا الان به من دادی و خیلی تونسته کمکم کنه منظورت از محلول ها متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدی؟؟ راستی من برای ورود آب از سامپ به تانکم از خروجی های شیپوری مانند میخوام از که رو آب تنظیم کنم تا چربی رو آب نشینه از کجا باید تهیه کنم یا کسی از بچه ها نداره ؟؟ و در آخر الان با گذشت دوماه تست از آب تانک گرفتم (ph-kh-فسفات-نیترات) همهچی خوبه الا نیتراتم اومده رو 60 قبلا خوب بود در عرض دو هفته اومده رو 60 بنظرت چیکار کنم؟ از گیاه مانگرو میتونم استفاده کنم داخل تانک بزارم؟(البته اگر گیرم بیاد)
سلام ممنون خواهش می کنم دوست عزیز من در رابطه با گیاه ها اطلاعی ندارم ولی بدون گیاه و سرامیک و مدیا بامحلول زئو استارت کورال زاکت نیترات بالا رو به صفر رسوندم به اصطلاح UNLESS فقط پیشنهاد می کنم از محصولات اکوا فارست و ریف لاورز استفاده نکنید اکواریومتون را نابود می کنند!سلام علیرضا خوبی دادا؟ ممنون از راهنمایی ها که تا الان به من دادی و خیلی تونسته کمکم کنه منظورت از محلول ها متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدی؟؟ راستی من برای ورود آب از سامپ به تانکم از خروجی های شیپوری مانند میخوام از که رو آب تنظیم کنم تا چربی رو آب نشینه از کجا باید تهیه کنم یا کسی از بچه ها نداره ؟؟ و در آخر الان با گذشت دوماه تست از آب تانک گرفتم (ph-kh-فسفات-نیترات) همهچی خوبه الا نیتراتم اومده رو 60 قبلا خوب بود در عرض دو هفته اومده رو 60 بنظرت چیکار کنم؟ از گیاه مانگرو میتونم استفاده کنم داخل تانک بزارم؟(البته اگر گیرم بیاد)
سلام ممنون خواهش می کنم دوست عزیز من در رابطه با گیاه ها اطلاعی ندارم ولی بدون گیاه و سرامیک و مدیا بامحلول زئو استارت کورال زاکت نیترات بالا رو به صفر رسوندم به اصطلاح UNLESS فقط پیشنهاد می کنم از محصولات اکوا فارست و ریف لاورز استفاده نکنید اکواریومتون را نابود می کنند!
علی جان نگفتی این خروجی های شیپوری شکا از کجا میتونم تهیه کنم؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.