سلام
کنترل روم بسیار ساده و جالبی طراحی کردید .مثل یه سیستم مشتقی میمونه که با دادن اطلاعات اولیه به سیستم وقتی دما از یه حد خاص ***** کنه سیستم شروع به کار کردن می کنه.فقط یه سوال مهندس سیستم شما باز هست یا بسته؟از cfc استفاده می کنید؟
سلام
کنترل روم بسیار ساده و جالبی طراحی کردید .مثل یه سیستم مشتقی میمونه که با دادن اطلاعات اولیه به سیستم وقتی دما از یه حد خاص ***** کنه سیستم شروع به کار کردن می کنه.فقط یه سوال مهندس سیستم شما باز هست یا بسته؟از cfc استفاده می کنید؟
سلام جناب آقای بهمنش:
ممنون از لطف شما
جناب بهمنش حتما اطلاع دارین که تنها ملاک واسه تغذیه مرجانها نظم زمانی و تنظیم بودن مقدار مواد غذایی برای چه تعداد مرجان
روشهای مختلفی واسه تغذیه ی مرجانها وجود داره.روش و غذاهایی که من استفاده میکنم واستون توضیح میدم.
ببینید طبق عکس کل غذاهایی که تا حالا استفاده کردم محصول کنت وسی چم بوده. اما مهم روش مصرفش هست .
بی شک میدونید که این غذاها در صورت مصرف نا مناسب بسیار آلایندهست.اما با این وجود روشی که تا حالا استفاده کردم به خواست خدا هیچ مشکلی رو به وجود نیاورده
بهترین راه استفاده ترکیب این مواد با غذاهایی مثل آرتمیا و میگوهستش کi همین کارو انجام میدم . .کمی صبوری میخواد که بی شک شما داری...
هفته 2 تا 3 بار (بستگی به نوع و قدرت فیلتر) مقدار یک قاشق چای خوری آرتمیا یا تخم میگوو یا میگو خوراکی تا جای ممکن له کنید و با 5 میلی از محصولاتی که در عکس میبینید کاملا ترکیب کنید(استفاده از نوع هر محصول بستگی به نوع زمانبندی معین داره که برای خود تعین کنید وتغییری در آن ایجاد نشود.یک برنامه ریزی غذایی معین)( مهم نیست که این محصولات حتما با آرتمیا یا تخم میگوو یا میگو خوراکی مخلوط بشه . میتونید تنها استفاده کنبد)
سپس 20 میلی آب از دستگاه تصفیه به ان اضافه کنید.
حالا به چه روش باید این محلول رو با تانک اضافه کرد؟
در عکس یه وسیله میبینید که ساختنش خیلی کم هزینه و راحت هست
لوله ی 5 میله شیشه ای 60 سانت
1 پووار یا مکنده پلاستیکی
شاید خرید این وسیله از شرکت کنت خیلی پر هزینه باشه اما ساختش میشه 5000 تومن. چه بسا که اگه این کار با پووار یا مکنده پلاستیکی انجام بدین سیستم تزریق خیلی جالبی داره...
با این وسیله محلول رو مکش کنید .(محلول سریع باید استفاده شود) لوله را وارد آکواریم کنید توجه کنید به مرجانها برخورد نکنه. نوک لوله رو به مرجان نزدیک کنید و به آرامی محلول تزریق شود. با همین مقدار کل مرجانهارو میتونید تغذیه کنید. واسه مرجانهایی که شب شکار هستن این کار رو بهتره شب انجام بدین. 3 ساعت بعد از خاموشی.
جناب بهمنش شما که خودتون استاد هستید توصیه ی من به افرادی هست که تازه شروع کردن...
اگه به مقدار کیفیت و قدرت فیلتراسیونه آکواریمتون اطمینان ندارین مواظب استفاده از این طور محصولات باشید.
با آرزوی موفقییت...
KENT MARINE CHROMAMAX
KENT MARINE MICROVERT
KENT MARINE PHYTOPLEX
KENT MARINE ZOOPLEX
دوستان به روش استفاده و دستورلعمل دقت کنند
![]()
سلام دوست عزیز:
ممنون از لطف شما
حتما اطلاع دارین که تنها ملاک واسه تغذیه مرجانها نظم زمانی و تنظیم بودن مقدار مواد غذایی برای چه تعداد مرجان
روشهای مختلفی واسه تغذیه ی مرجانها وجود داره.روش و غذاهایی که من استفاده میکنم واستون توضیح میدم.
ببینید طبق عکس کل غذاهایی که تا حالا استفاده کردم محصول کنت وسی چم بوده. اما مهم روش مصرفش هست .
بی شک میدونید که این غذاها در صورت مصرف نا مناسب بسیار آلایندهست.اما با این وجود روشی که تا حالا استفاده کردم به خواست خدا هیچ مشکلی رو به وجود نیاورده
بهترین راه استفاده ترکیب این مواد با غذاهایی مثل آرتمیا و میگوهستش کi همین کارو انجام میدم . .کمی صبوری میخواد که بی شک شما داری...
هفته 2 تا 3 بار (بستگی به نوع و قدرت فیلتر) مقدار یک قاشق چای خوری آرتمیا یا تخم میگوو یا میگو خوراکی تا جای ممکن له کنید و با 5 میلی از محصولاتی که در عکس میبینید کاملا ترکیب کنید(استفاده از نوع هر محصول بستگی به نوع زمانبندی معین داره که برای خود تعین کنید وتغییری در آن ایجاد نشود.یک برنامه ریزی غذایی معین)( مهم نیست که این محصولات حتما با آرتمیا یا تخم میگوو یا میگو خوراکی مخلوط بشه . میتونید تنها استفاده کنبد)
سپس 20 میلی آب از دستگاه تصفیه به ان اضافه کنید.
حالا به چه روش باید این محلول رو با تانک اضافه کرد؟
در عکس یه وسیله میبینید که ساختنش خیلی کم هزینه و راحت هست
لوله ی 5 میله شیشه ای 60 سانت
1 پووار یا مکنده پلاستیکی
شاید خرید این وسیله از شرکت کنت خیلی پر هزینه باشه اما ساختش میشه 5000 تومن. چه بسا که اگه این کار با پووار یا مکنده پلاستیکی انجام بدین سیستم تزریق خیلی جالبی داره...
با این وسیله محلول رو مکش کنید .(محلول سریع باید استفاده شود) لوله را وارد آکواریم کنید توجه کنید به مرجانها برخورد نکنه. نوک لوله رو به مرجان نزدیک کنید و به آرامی محلول تزریق شود. با همین مقدار کل مرجانهارو میتونید تغذیه کنید. واسه مرجانهایی که شب شکار هستن این کار رو بهتره شب انجام بدین. 3 ساعت بعد از خاموشی.
شما که خودتون استاد هستید توصیه ی من به افرادی هست که تازه شروع کردن...
اگه به مقدار کیفیت و قدرت فیلتراسیونه آکواریمتون اطمینان ندارین مواظب استفاده از این طور محصولات باشید.
با آرزوی موفقییت...
KENT MARINE CHROMAMAX
KENT MARINE MICROVERT
KENT MARINE PHYTOPLEX
KENT MARINE ZOOPLEX
دوستان به روش استفاده و دستورلعمل دقت کنند
قربان هنوز دقیق حساب نکردم . اما میدونم بیشترین هزینه رو واسه برق میدم . راستش دارم مرجانهایی که نیاز بالایی به نور دارن از تانکم حذف میکنم.
هزینه مواد غذایی چون به صورت عمده و از کویت خریداری میکنم خیلی زیاد نمیشه...
دیدن آکواریوم جناب عسکری عزیز، ثابت میکنه که داشتن آکواریوم آبشور نه تنها نیاز به صبر زیاد و سلیقه بالا داره، بلکه خودش سبب تقویت صبر و سلیقه هم میشه.
لطفا هر مطلبی که به نظرتون مفید است و به درد تازه کارهایی مثل من میخوره، بفرمایید. سپاس
سلام
اكواريوم بسيار زيبايي دارين ادمو به وجد مياره
دسته كميم از اكواريوم خارجيا نداره كه هزينه هايه10تا15هزار يورويي داره.
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)