سلام من امروز عروس خریدم ولی تا اوردمش خونه کسل شد رو دشتمم که میاد می پره چیکار کنم
سلام من امروز عروس خریدم ولی تا اوردمش خونه کسل شد رو دشتمم که میاد می پره چیکار کنم
سلام ، غذا هم نميخوره ؟ اسهاله ؟ توي دست گرفتيدش يا اتفاقي افتاده كه باعث ترسش بشه ؟
تغيير محيط ، به تنهايي معضل بزرگي براي پرندگان هست و تا مدتي بعد از ورود به مكان جديد، افسرده ميشن . حتي اب و غذا هم در حضور اطرافيان ، مصرف نميكنن.
جايي بزاريد كه سر و صدا و رفت و امد كم باشه با نور ملايم . به قفس نزديك نشيد و به طور مداوم سرك نكشيد . اينها باعث استرسش ميشه و بيمارش ميكنه . اين روند تا دو هفته ادامه داشته باشه و فقط هر چند روز يكبار براي تعويض اب و غذاو تميز كردن قفس ، سر بزنيد . براي مشكل فعليش هم از دور زير نظر بگيريد كه ايا غذا ميخوره ؟ تا فردا اگر تغييري نداشت ، حتما به متخصص طيور مراجعه كنيد . ( چون تعطيلات هست ، تماس بگيريد ، شايد خانگي ويزيت كنن )
نياز هست دامپزشك معرفي كنم؟
سلام بله جوجه عروس تازه دونخوره
پف میکنه
غذا هم میخوره تا حدودی
مدفوعش قهوه اییه
بیحاله یکم بیشتر تو چرته یه هفته هست مریضه
یه جوجه دیگه دارم خیلی مواظب بودم به هم نزدیک نشن ولی ظاهرا اونم گرفته😢
غذاشم ارزنو کتانه و تخم مرغ ابپزه
بیشتر تخم مرغ میخوره
خودشم یه وقتا نظافت میکنه
ابته تازه خریدما
تو مغازه نرمال بود اوردم خونه اینجوریشد
اگه مدفوعش مشکل نداشت میگفتم ساید بر اثر جابجایی افسرده شده ولی نمیدونم
کمکم کنید مرسی
اینکه غذا میخوره و اسهال نیست جای امیدواری داره. رنگ مدفوع از تخم مرغ هم میتونه باشه چون رنگ غذاها ، بر مدفوع ، تاثیر مستقیم داره.
اینکه میفرمایید جوجه دیگه هم ، با وجود دور بودن ، بی حال شده کمی عجیبه . چون اگر بیماری، انگلی یا باکتریایی باشه در صورت تماس مستقیم و از طریق اب ، غذا ، ظروف مشترک و مدفوع ، منتقل میشه ، حتی از طریق شما ( اگر حین تعویض اب و غذا ، بهداشت رو رعایت نکرده باشید )
اگر هم ویروسی باشه ، در این مدت ، هم وضع وخیمتری پیدا میکرد هم بی اشتها و درگیر اسهال میشدو جوجه دوم هم خیلی زودتر از اینها مبتلا میشد.
به هر دو جوجه امشب یک قطره سرکه سیب در نیم سی سی اب ( برای هر کدام ) ( با سرنگ بدون سوزن یا قطره چکان جداگانه بدید ، دستهاتون قبل و بعد از تماس باهاشون شستشو داده بشه ) و نیمساعت بعد از اون نیم سی سی روغن زیتون به هرکدام.
سرکه سیب برای ضدعفونی کردن دستگاه گوارش، هضم غذا و رفع مشکلات کوچک گوارشی هفته ای دو مرتبه به همین شیوه لازمه.
اگر دستی نیستن نصف قاشق چایخوری سرکه سیب در نصف ظرف ابخوریشون ( دو بار در هفته ) بریزید و بعد از 7_8 ساعت اب ساده بزارید.
اگر تا فردا بهتر نشدن با متخصص طیور زینتی تماس بگیرید برای ویزیت خانگی.
غذا دیدم بخوره رو دست هم میاد ولی زود میره طرف قفس.اسهال هم نداره
سلام
من میخوام جوجه طوطی های عروس بیمارمو ببرم پیش متخصص
متخصص پرنده خوب تو تهران سراغ دارید؟
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)