سفیکسیم 200ببخشيد ، انقدر پراكنده صحبت ميكنيد و نوشتارتون به شيوه گفتاري هست ، كه متوجه نشدم ! يكي از بچه ها كه نابينا شده رو يوتانايز كردن يا گربه اي هست كه براش كلوبيوتيك نوشتن ؟ چه مدته چشمش تخليه شده ؟
قطره رو تا زماني كه دكتر تعيين كردن براي هر سه ، ادامه بديد. داخل چشم تخليه شده هم بريزيد ولي پماد انتي بيوتيك مناسبتره . داروي خوراكي براش تجويز نكردن ؟
دكترشون متاسفانه ، مضرات غذاي خشك رو ياداور نشدن . فرصت شد ، سِرْچ بزنيد بيشتر با مضراتش اشنا بشيد. جگر هم در صورتي مضره كه بي رويه و خام مصرف بشه . استفاده كم و پخته ، خطري نداره.
همه حبوبات قابل استفاده هستن ولي بخاطر نفاخ بودنشون ، براي هر كدام ٢ بار در هفته ،كوبيده شده به اندازه نصف قاشق غذاخوري در اين سن كافيه . ميتونيد داخل ماست بريزيد يا به همراه كته كه سرشار از ويتامين ب هست در اختيار بزاريد .
جگر هم عرض كردم ١-٢ بار ، پخته و خرد شده ، در اين سن براي هر كدام يك قاشق مرباخوري .
سفکسیم چند میلی گرم تجویز کردن؟ 200 یا 400؟
پيام خصوصيتونو چك كنيد .
پیغام خصوصی ندارم
یکی از آن دوتا گربه که گفتم کور شده بود تازه کور شده بود 6 روزی است که چشمش تخلیه شده دکتر گفت 5 روز دارو ها را بدم ولی هنوز عفونت دارد
سفكسيم رو در چه مقدار آب گفتن حل كنيد ؟
پيام رو به خصوصيتون فرستادم . اگر به دستتون رسيد ، از دارويي كه نوشتم براي بچه اي كه چشمش تخليه شده هم بزاريد . يعني هر سه از ظرف دارو مصرف كنن . براي چشمش پماد جنتامايسين هم ، هر ٦ ساعت تا ٥ روز استفاده كنيد . اگر پيام نرسيده ، بعدا تنظيمات كاربريتونو چك ميكنم .
سلام
امروز دوستمون رفتن با خانواده یک ماه مسافرت امانت سگشون رو بهمون دادن ما هم گربه داریم نمیتونم کنترلشون کنم نمیدونم سگ واسه حمله سمت گربه مون میره یا میخواد بازی کنه بدون پارس کردن ولی گربه مون فرار میکنه و بعضا حالت حمله داره چطوری میتونم کنترلشون کنم ایا امکانش هست با هم دوست بشن یا نه؟!
سلام ، اگر بچه هست ، رفتارش بيشتر جنبه اشنايي و بازي داره . ولي اگر بالغه بچه گربه ها رو دور كنيد و مراقب به عكس العمل مادر باشيد ، درسته بچه ها بزرگتر شدن ولي اگر بترسه بهشون اسيب ميزنه .سلام
امروز دوستمون رفتن با خانواده یک ماه مسافرت امانت سگشون رو بهمون دادن ما هم گربه داریم نمیتونم کنترلشون کنم نمیدونم سگ واسه حمله سمت گربه مون میره یا میخواد بازی کنه بدون پارس کردن ولی گربه مون فرار میکنه و بعضا حالت حمله داره چطوری میتونم کنترلشون کنم ایا امکانش هست با هم دوست بشن یا نه؟!
بچه گربه نداریم گربه ی بالغ هستش فقط یک گربه داریم
سگ هم فکر کنم بالغ هستش
الان چاره اش چیه؟
سلام
بچه گربه ها رو من دیروز شب بردم داخل خانه که آنجا بخواند صبح که می خواستم آنها را ببرم بالا متوجه شدم ورم دانه سفید رنگ داخل چشم بچه گربه مشکیه کم شده ولی کمی صورتی شده. آیا این نشانه خوبی است یا نه؟
سلام. عکس واضح بزارید.هنوز داروهای جدید رو شروع نکردید؟ پیام به دستتون رسید؟
خیلی ممنون پیامتون به دستم رسید هنوز داروی جدید رو شروع نکردم
به نظرم کم کم داره کوچک تر میشه شاید نیاز به دارو نداشتن باشه
http://uupload.ir/files/6qe6_20180319_103619.jpg
http://uupload.ir/files/irfi_20180319_103529.jpg
یک اتفاق دیگه امروز افتاده مامان بچه گربه ها سنگ بهش زدند یا از جایی افتاده روی شکمش یکم زخم شده و صبح نیامد غذا بخوره
من ماست با سرنگ دادم خورد جایی از بدنش هم دردی نداره به نظرتان چی شده؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.