سلام . دانه اسیاب شده چجوری تهیه کنم.
بنظر شما تا چه مدت دیگ جداشون کنم؟
سلام.من یه جفت فنچ زبرای سفید دارم که هر سری بین 8 تا 12 تخم میگذارن و یک یا دوتاشون جوجه میشن و مطمئن هستم که زنده اند.اما بعد از گذشتن یک روز جسد مرده ی اونهارو توی دانخوری یا کف قفس پیدا میکنم.علتش چی میتونه باشه؟تا حال دوبار اینطوری شده.
بعد از گذشت ده روز یا شاید بیشتر تغیری در وضعیت غده کنار چشم فنچم مشاهده نشد من که فکر میکنم یکم بزرگتر هم شده باشه به عنوان اخرین راهی که به ذهنم میرسید تخم خرفه و کاهو در این مدت براش گذاشته بودم که نتیجه نداشت فعلن یه مدت میخوام به حال خودش بگزارم تا بعدا ببینم چه بلای دیگه ای میتونم به سرش بیارم . این هم عکس جدید
![]()
راستش من چندین راه را امتحان کردم داروی دامپزشک رو هم مصرف کردم وجواب نداد از طرفی مشخص هست دامپزشک طرح وایده جدیدی برای درمان نداره حتی در مورد بیهوش کردن حیوان هم شک داشت چه دزی بخواد استفاده کنه که پرنده طوریش نشه /به نظرم مشکل پرنده داخلیه وبهتره بزارم همینطور به زندگیش ادامه بده تا اینکه دستی دستی به کشتنش بدم .ضمن اینکه حالش هم کاملا خوبه / اون جمله اخر رو هم از روی طنز نوشتم ولی چون دلم نمیاد به امون خدا ولش کنم تصمیم گرفتم در مورد مدفوع پرندگان هم مطالعه کنم شاید بتونم براش کاری انجام بدم / ممنون از توجه شما
سلام
من فنچام ۱۲ روزه از تخم گذاریشون میگذره
از طرفی هم خیلی وقته حمام نکردن
((میخواستم بدونم کِی میشه بزارم ظرف اب واسه حمام؟))
بعد جوجه شدن؟بعد بزرگ شدن جوجه ها؟حین بزرگ شدن جوجه ها؟ یا ...
بعدش شنیدم میگن واسه این که تخم ها جوجه بشن پرنده فروشای حرفه ای برای فنچا روز ۱۴ اب میزارن تا حمام کنن و با نشستنشون روی تخما رطوبت رو برای نرم شدن پوسته ی تخم واسه جوجه تأمین کنن.
ممنون میشم جواب بدین.مرسی
سلام
تو تابستون چون هوا گرمه و رطوبت هوا فوق العاده کمه برای تامین رطوبت یکی دو روز قبل از به دنیا اومدن جوجه ها واسه جفت ظرف آبتنی میگذارن یا اینکه یه پارچه رو نمناک میکنن و نزدیک لونه رو قفس میزارن ولی تو این فصل با توجه به سردی هوا نیازی به گذاشتن ظرف آبتنی نیست رطوبت هوا به اندازه ای هست که رطوبت لازم برای بیرون اومدن جوجه ها رو تامین کنه.
بهتره تا بعد از بزرگ شدن جوجه ها ظرف آبتنی نگذارید مگر اینکه دمای محیط مناسب باشه و وسیله گرمایشی داخل مکان نگهداری پرنده ها باشه که به مشکلی برنخورن
موفق باشید
ویرایش توسط مهرانه : 23rd November 2017 در ساعت 08:38 AM
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)