بو که نفهمیدم چون اتاقشون جداست و در روز 3 الی 4 بار میرم پیششون ، ولی حجمش خیلی بزرگ هست مدفوع پرنده خیلی خیلی ، که اصلا میگید مال عروس هلندی نیست
رنگ هم همون رنگ غذاهاشون هست که میخورند ، و عادی به نظر میرسه
پس به امید خدا باید منتظر تخم باشیم
چون بعد از جفتگیری شون حدود 20 الی 25 روز گذشت و نا امید شدیم از تخم گذاشتنشون ، اینو دیدم تعجب کردم
فراموش کردم سوال کنم. مدفوع چرب نیست؟پشت ماده برامده نشده؟ ( برامدگی شبیه تخم هست )
با سلام و خسته نباشید.
یه سوال/؟؟؟/
جفت جدید ما تقریباً عادت کردند ولی ماده مثل اینکه رفته تو پرریزی. عادی هست چون اینها تخم هم کرده بودند.
لونه را برداشتم که یکن بیشتر استراحت کنند و راحت تر اطمینان کنند تخم هم بازدید کردم که دیدم یه کوچولو ترک برداشته فکر کنم به خاطر جا به جایی بوده.
تخم و شکوندم دیدم جوجه یکم تشکیل شده ئ تو تخم خون هم بود.
سلام ، تشكر
چرا تخم رو شكستيد؟؟!!!! جوجه در حال شكل گيري بوده . مگه قرار نشد جفت ديگه بزرگش كنن؟! اگر ميخواستيد از وضعيت داخل تخم مطمئن بشيد ، نيازي به شكستن نبرد ، كندلينگ ميكرديد .
پرريزي غير از زمان خودش ، بخاطر شرايط محيطي كه تحميل ميشه هست . از جابجايي و استرس ميتونه باشه . جاي أرومي بزاريد و تقويتشون كنيد .
ترك خوردن دليلي براي شكستنش نبود . سوال ميكرديد خدمتتون ميگفتم ترك رو چطور بپوشونيد. فقط روي همون قسمت رو بايد با چسب قطره اي ( يك لايه خيلي نازك ) چسباند ، طوري كه به اطراف ترك سرايت نكنه و قطر مايع ضخيم نشه. بعد از اينكه كاملا خشك شد، تا سرد نشدن تخم بزاريد لانه و قسمت چسبيده شده ، رو به بالا قرار بگيره كه بيشتر خشك بشه و به كف لانه نچسبه .
اگر غذا خوردن و دفعو جنب و جوشش عاديه ، بله طبيعيه ، استراحت بديد.
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)