منم با دور پایین موافقم چون هرچه قدر دور پایین باشه سطح براده برداری بالا میره و دقت کار بیشتر میشه .
منم با دور پایین موافقم چون هرچه قدر دور پایین باشه سطح براده برداری بالا میره و دقت کار بیشتر میشه .
شیشه بری هایه خوب مته هاشون با این مته هایی که ما داریم فرق میکنه و اگه از نزدیک دیده باشی میبینی که سوراخ هایه خیلی تمیزی هم میزنه
و البته یسریشون هم از همین مته هایی که ما استفاده میکنیم استفاده می کنن.به نظر من سرعت خیلی تاثیر گذار نیست و مهمترین عامل فشار و خنک کردن مته هست که دائم باید اب روش ریخته بشود
سلام
منم با نظر آقا مصطفی خیلی موافقم اگه مته رو دائما خنک کنید و از همه مهمتر اصلا روش فشار نیارید! خیلی کار خوب در میاد
راستی از ایده ی شابلن هم خیلی خوشم اومد اینجوری اصلا دست آدم در نمره و کار خیلی تمیز در میاد بدون هیچ خش اضافی روی شیشه! چون گاها ممکنه اول کار دست آدم کمی بلغزه و رو شیشه خط بیفته!
بهب جای شابلون هم میشه از چسب پانسمان استفاده کرد (( از مدلش که پارچه ای هستش)) محل مورد نظر رو با چسب میپوشونیم بعد سوراخ میزنیم . این طوری چسب سوراخ میشه و باقیمونده چسب کار شابلون رو انجام میده .
سلام دوستان امروز میخوام قسمت بالای پشت تانکمو دوتا سوراخ ۲/۵ بزنم اول یکم راهنمایی میخوام و یه کم روحیه![]()
من خودم تاحالا شیشه سوراخ نکردم ولی چند بار که از نزدیک دیدم شیشه بر مرتب روی محل سوراخکاری رو آب میریخت و اصلا نمیزاشت خشک بشه و خیلی هم به آهستگی و بدون هرگونه فشار اینکارو میکرد و خیلی هم روی عمود بودن مته روی شیشه تاکید داشت
راستی مته رو چند گرفتی و از کجا؟ اگر شماره و آدرس فروشنده رو داری بگی ممنون میشم
امیدوارم موفق باشی
سلام دوست عزیز امروز عصر شیشه رو سوراخ کردم از چیزی که فکر میکردم راحت تر بودمن خودم تاحالا شیشه سوراخ نکردم ولی چند بار که از نزدیک دیدم شیشه بر مرتب روی محل سوراخکاری رو آب میریخت و اصلا نمیزاشت خشک بشه و خیلی هم به آهستگی و بدون هرگونه فشار اینکارو میکرد و خیلی هم روی عمود بودن مته روی شیشه تاکید داشت
راستی مته رو چند گرفتی و از کجا؟ اگر شماره و آدرس فروشنده رو داری بگی ممنون میشم
امیدوارم موفق باشی
اکثر ابزار فروشی ها دارن من ۵۶۰۰ گرفتم البته جنس درجه یک نبود ولی معمولی بود سایز ۲/۵ یا ۲۵ میلیمتر
سلام
بنده در حال ساخت سامپ که در اون از واتر پمپ با دبی 6000 لیتر در ساعت استفاده شده هستم. جهت خروجی اب از اکواریوم از چه سایز لوله ای متناسب تره تا استفاده کنم.( نظر خودم خروجی با سایز لوله 50 هست. اما در مورد سایز مته الماسه و فیتینگ مناسب اطلاعی ندارم)
لطفا سایز مته الماسه و فیتینگ مناسب با سوارخ رو هم ذکر کنید.
با تشکر
سلام من داخل تانکم اب هست حالا میخوام برای اورفلو فیتینگ بزرگتری بزارم
حالا سوالم اینه که اگه از زیر تانک قسمت اورفلو سوراخ بزنم 400 لیت اب داخل تانکه مشکلی پیش نمیاد
ممنون
سلام به پارسی پت خوش اومدی دوست عزیز
اگه اورفلو داخل تانکه و آب بند مشکلی پیش نمیاد ، بهتره یه عکس بزاری تا بهتر بشه راهنمایی کرد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.