این مدیایی که میگی علیرضا جان چی هست میشه بیشتر توضیح بدی؟
ممکنه بدون استفاده از این مدیا بعد از چند روز خوب میشه به حالت اولش برگرده
آخه فقط وقتی چراغ خونه کاملا خاموش میشه چند دقیقه میاد بیرون
سلام
مدیا کورال محصول شرکت برایت ول هست مخصوص حمام دادن مرجانهای مریض و اسیب دیده و حتی مرجانی که برای اولین بار میخوای وارد تانک کنی بهتره با این دارو حمام بدی
نمیدونم شانسیه اگه فقط استرس تنها باشه اصلا دست نزنی و دوباره بهش استرس وارد نشه خوب میشه
علی جان یه خبر خوب البته برای خودمامروز صبح دیدم خوب شده و اومده بیرون خداروشکر مشکلش حل شده
علی جان برای حذف دیاتوم ها چیکار کنم؟ یزره که بیخیال تانک میشم زیاد میشن![]()
سلام
وقتی نیترات و فسفات و سیلیکات بالا باشه دیاتوم تشکیل میشه و نور غیر استاندارد باعث تشدیدش میشه و در دو سه ماه اول راه اندازی یه چیز طبیعیه
در مرحله اول نیترات و فسفات رو کنترل کن تا بعد
سلام به همه دوستان لطفا میشه نظرتون راجع به آب طبیعی دربا رو بگید ؟البته این رو هم بگم نه آبی که به ساحل نزدیکه بلکه آبی که ازروی تپه های مرجانی آورده میشه ممنون
من تازه واردم و تو آکواریومم یه کرم لوله ای و یه شقایق سنگ دارم . غذا چی باید بهشون بدم ؟ یه سوال دیگه هم اینکه آک من از این آکهای آماده چینی هستش و خوب آب خیلی ازش تبخیر می شه و نمک هم همراه با این تبخیر میاد بالا . یعنی دور تا دور در آکم پر نمکه . بنظرتون مشکل از کجا هستش و اصلا مشکلی هست یا نه
من یادمه خیلی سال پیش چند تا از دوستان که آکواریوم شور داشتن آب از دریا براشون میاوردن .
سلام خسته نباشید
من تاحالا تجربه اکواریوم ابشور نداشتم و تا الان اب شیرین داشتم.
من امروز داخل شیپور چندتا اگهی فروش اکواریوم ابشور با اسکیمر و ... دیدم که اکثرا حدود 500تومن بود دسته دو
میخواستم ببینم ایا واقعا قیمت دست دو انقدر کم هست ؟
میتونم داخل نواب اکواریوم ابشور دسته دو گیر بیارم ؟
من بین اکواریوم گیاهی و اب شور گیر کردم به نظر شما کدوم بهترو زیباتره؟
قیمت ماهی و مرجان در چه حدودی هست؟
ممنون
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.