سلام. عروس من تازه دونه خور شده. خوب دونه می خوره میوه و سبزی جات هم بهش میدم مولتی ویتامین هم تو آبش میریزم. دوست دارم تپل بشه چی پیشنهاد میکنید که بدم بهش.
سلام. عروس من تازه دونه خور شده. خوب دونه می خوره میوه و سبزی جات هم بهش میدم مولتی ویتامین هم تو آبش میریزم. دوست دارم تپل بشه چی پیشنهاد میکنید که بدم بهش.
سلام این صدای خوندنشه، از همون 3 4 ماهگی در همین حد میخونه چن دقیقه ای گاهی
http://s8.picofile.com/file/83026338...5_001.m4a.html
جوجه های کااکتیل رو باید کی از پدر مادراشون جدا کرد؟بهتر نیست اگه خودمون واردیم بهش سرلاک بدیم یا باید بزاریم کامل پیش پدر مادرش دون خور بشه؟ممنون میشم جواب بدین چون ما داریم روی یک پروژه تحقیقاتی جدید کار میکنیم،راستی امکان گرفتن جوجه های 5 روزه به بالا رو هم دارم؟
راستی ببخشد گونه های جهش یافته از جمله لوتینو وآلبینو دارای مشکلات ژنتیکی نیستند؟نگهداریشون به مراتب سخت تر نیست؟چون توکتاب های ما یجور نوشته بعضی جاها یجور دیگه میگن
سلام . پروژه تحقيقاتي ؟!!
اول اينكه تا زماني كه والدين خوبي دارند و ازشون به درستي نگهداري ميشه ، به هيچ عنوان ، نبايد جدا و تغذيه بشن . در اينحالت ٢-٢/٥ماهگي دانخور ميشن . ولي اگر سرلاكي بزرگ بشن ، گاهي تا ٣ماه هم دانخور شدنشون طول ميكشه . متوجه قسمت اخر سوالتون نشدم !!
آلبينو و لوتينو ، مشكل ژنتيكي ندارن ، جهش ژنتيكي اتفاق افتاده . خير اصلا ، تفاوتي در نگهداري وجود نداره. فقط از نظر رنگ اميزي متفاوتن . در توليد مثلشون هم ، با توجه به رنگ و نژادي كه دلخواهتون هست ، بايد دقت كنيد اشتباهي پيش نياد.
اگر قصدتون تحقيقاته ، از منابع و أشخاص مطلع و معتبرتر كه تخصصشون در اين زمينه است و سايتهاي مختلف اموزشي غير فارسي زبان ، تحقيق كنيد كه نتايج علمي و إثبات شده تري بدست بياريد . و صد البته مطالب فارسي خوب و غني هم هست كه اساتيد ايراني نگارش كردن ، اگر بهش دسترسي پيدا كنيد .
سلام. من یه عروس هلندی دارم که 69 روزشه، از 17 روزگی خودم بزرگش کردم، ولی اصلا تو قفس نذاشتمش، حالا چند روزه که قفس براش گرفتم، اصلا تو قفسش نمیمونه،انقد هول میشه تو قفس که دونه نمیخوره فقط دنبال یه راهی واسه خروجه، چیکار کنم عادت کنه؟ ممنون.
سلام ، يك جورايي از ابتدا اشتباه عمل كرديد و سخت ميشه شرايط رو عوض كرد. قفس بزرگ تهيه كنيد كه كوچك بودن فضا رو كمتر احساس كنه. اگر بيرون از قفس وسيله بازي داره ، انتقالش بديد كه سرگرم بشه . زماني كه خيلي تلاش ميكنه براي پيدا كردن خروجي ، توجهشو به خودتون جلب كنيد . تا يكهفته اول ، ساعات كمتري براي ازادي خارج از قفس در نظر بگيريد. بغير از زمان خواب و استراحتش ، بيشتر زمانها كنارش باشيدكه احساس تنهايي نكنه . بعد از نرمال شدن شرايط ، روال قبلي رو ادامه بديد .
سلام
منم تازه این پرنده رو گرفتم و تازه کارم اگه سوالام خنده دار بود نخندینااا(:
1-خیلی خودشو میخارونه دلیلش چیه؟
2-نوکشو هی به هم میزنه و صدا میده
3-اکثرا کسله و باهام خوب نیس ولی امروز که بچه های فامیل اومدن
خونمون از این رو به اون رو شد و کلی بازیگوشی میکرد و با من خوب شده بود.(به نظرتون از قریبه ها خوشش میاد یا رنگ لباسشون که رنگ رنگی بود؟)
شبا روی چوبش نمیخوابه و میره روی سنگش(فک کنم بهش میگن کف دریا. درسته؟) میخوابه و یکم تیزه پاشو زخم نمیکنه؟؟؟ ؟
مرسی
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)