سلام دوستان اسکیمر jns مدل c0 1 را من برای یک آکواریوم با حجم 400 لیتر می خوام که می خوام توش ریف نگهداری کنم . لطفا دوستان راهنمایی کنند. ممنون
سلام دوستان اسکیمر jns مدل c0 1 را من برای یک آکواریوم با حجم 400 لیتر می خوام که می خوام توش ریف نگهداری کنم . لطفا دوستان راهنمایی کنند. ممنون
دوست عزیز در شما مدلهای ۱۷۰یا اگه کنترلداربگیرید مدلهای ۲۰۰مناسب تانکتون هست در کل شما باید اسکیمری بگیرید که قدرت پاشش هواش ۲تا۳برابر حجم تانکتون باشه
Sent from my iPhone using parsipet
دوست عزیز متاسفانه نمیتونم تو این بخش براتون توضیح بدم اگه یه تایپیک برای تانکتون همراه با مشخصات وعکس برای خودتون درست کنید دوستان بهتر میتونند راهنماییتان کنند
Sent from my iPhone using parsipet
ویرایش توسط شادکامی : 15th July 2017 در ساعت 08:34 AM
سلام
دوستان جاگذاری اسکیمر تو تانکی که سامپش پشتشه باید دقیقا کدوم خونه باشه؟الان در حال حاضر خونه اولم از بالا تا نصف پد و زیرش سرامیکه و خونه دوم کاملا سرامیکه و تو خونه سوم اسکیمر و تو خونه آخر واتر پمپ میخوام ببینم چینش سامپم درسته؟
سلام
درسته بهتره یه عکس بزاری با سایز تانک ، فکر میکنم سرامیک زیاد گذاشتی
دوست عزیز از سامپ که نمیتونم بزارم چون پشتشو پایه لامپ پوشونده ولی میتونم برات توضیح بدم:
خونه اول: 1/2 سرامیک و تا بالا 1/2 پد
خونه دوم: 1/2 سرامیک - مدیای فسفات گیر و در انتها مقداری بیوبال
خونه سوم: اسکیمر sobo2006البته میدونم ضعیفه(ممنون میشم نسبت به حجم تانکم که خیلی کوچیکه «40*35*35» اسکیمر مناسب تانک معرفی کنی) و بخاری
خونه آخر: واتر پمپ
در ضمن علی جان میتونی عکسای تانکمو از تو قسمت آرشیو عکس ها ببینی
https://www.parsipet.ir/showthread.php?t=38244
سلام دوستان لطفا سریع جواب بدین من میخوام اسکیمر بگیرم BOYU WG-310 خوبه یا ریسان SK-300؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.