سلام. بنده ساكن تهران هستم و مشتاقم از سگ شما نگهداري كنم. لطفا تماس بگيريد
سلام. بنده ساكن تهران هستم و مشتاقم از سگ شما نگهداري كنم. لطفا تماس بگيريد
من ساکن تهرانم اگر که مایلین به من پیام بدین ۰۹۱۰۷۸۳۱۹۷۴
سلام وقت بخیر اقایی من مایلم ازش نگهداری کنم
من مجردم و ساکن شرق تهرانم
ضمنا هروقت دلت خواست میتونی ببینیش
ممنونم اطلاع بدین
09120860065
تهران شمال شرق خانه دار اماده نگهداري هستم مايل بودين بام تماس بگيريد ٠٩٣٠٤٧٢١٤٥١
سلام من عاشق سگ ها هستم اگه نگهداریشو به من بسپارید خیلییییییییییی خوشحال میشم تو یکی از روستاهای گرمسار هم هستم
سلام من خودم یه پودل ماده دارم ۶ ماهشه خیلی دوست دارم یه جفت براش پیدا کنم که دخترمم تنها نباشه ممنون میشم اگه با من تماس بگیرید
Sent from my Lenovo A7000-a using Tapatalk
سلام اگه واگذار نشده من میتونم ازش نگهداری کنم با خانواده و مادرم زندگی میکنم
Sent from my SM-J500F using Parsipet mobile app
سگ تریر واگذار شد.
خواهش میکنم دیگه به این شماره زنگ نزنید.
سلام دوست عزيز اگه سگتون هنوز هست من ميتونم. نگهداري كنم ازش به بهترين شكل ممنون ميشم خبر بديدیه تریر نر 5 ماهه آماده واگذاری.
تمامی واکسناسیونش انجام شدست. نزدیک ترین واکسنش مهر سال ایندست.
به علاوه سبدش قفسش غذاش و الباقی خورده ریزهاش واگذار میشه
موقعیت مکانی غرب تهرانه
همینجا اگر کسی مایل بود میتونه اعلام امادگی کنه و شماره یا تلگرامش رو بزاره تا من تماس بگیرم.
نکات خاص قابل اشاره :
این سگ تعلیم پارس کردن ندیده. هرچند سنی نداره و من پارس بی دلیل و بی جهت ازش ندیدم ولی از این سگ پارس خواهید شنید و اگر اپارتمان نشین هستید بهتره همسایه های خیلی عصبانی نداشته باشید. بهترین حالت برای نگه داریش یه حیات یا باغ حتی خیلی کوچیک باشه اگر ( خوده حیوون 5 کیلوعه بلفعل) در حالت عدم وجودش هم سگ اپارتمانیه و از 50 روزگی پیش خودم و تو آپارتمان بزرگش کردم.
دلیل واگذاری همزمان شدن سربازی من و خروج خواهرم از کشور و بی سرپرست موندن این بچه میباشد.
عکسشم اینجاست :
اضافه میکنم که بنده راهی برای ارسال! حیوان به شهرای دیگه سراغ ندارم با ماشین شخصی تا کرج یا نهایتا قزوین بتونم سگ رو برسونم.
Sent from my iPhone using پارسی پت mobile app
اگه واگذار نشده لطفا بدینش به من ساکن تهران هستم. 09030474932یه تریر نر 5 ماهه آماده واگذاری.
تمامی واکسناسیونش انجام شدست. نزدیک ترین واکسنش مهر سال ایندست.
به علاوه سبدش قفسش غذاش و الباقی خورده ریزهاش واگذار میشه
موقعیت مکانی غرب تهرانه
همینجا اگر کسی مایل بود میتونه اعلام امادگی کنه و شماره یا تلگرامش رو بزاره تا من تماس بگیرم.
نکات خاص قابل اشاره :
این سگ تعلیم پارس کردن ندیده. هرچند سنی نداره و من پارس بی دلیل و بی جهت ازش ندیدم ولی از این سگ پارس خواهید شنید و اگر اپارتمان نشین هستید بهتره همسایه های خیلی عصبانی نداشته باشید. بهترین حالت برای نگه داریش یه حیات یا باغ حتی خیلی کوچیک باشه اگر ( خوده حیوون 5 کیلوعه بلفعل) در حالت عدم وجودش هم سگ اپارتمانیه و از 50 روزگی پیش خودم و تو آپارتمان بزرگش کردم.
دلیل واگذاری همزمان شدن سربازی من و خروج خواهرم از کشور و بی سرپرست موندن این بچه میباشد.
عکسشم اینجاست :
اضافه میکنم که بنده راهی برای ارسال! حیوان به شهرای دیگه سراغ ندارم با ماشین شخصی تا کرج یا نهایتا قزوین بتونم سگ رو برسونم.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.