سلام
دوستان موج ساز RW8 اون دكمه ابيش چ كاربردي داره بعده بهترين عمل كردش رو چ مودي هست ممنون ميشم راهنمايي كنين
تانكمم طول١٢٠عرض٥٠ ارتفاع ٦٠
Sent from my iPhone using پارسی پت mobile app![]()
سلام
دوستان موج ساز RW8 اون دكمه ابيش چ كاربردي داره بعده بهترين عمل كردش رو چ مودي هست ممنون ميشم راهنمايي كنين
تانكمم طول١٢٠عرض٥٠ ارتفاع ٦٠
Sent from my iPhone using پارسی پت mobile app![]()
این دکمه برای مستر و اِسلِیو کردن وقتی موجساز هست وقتی دو تا موج ساز استفاده کنید یکی رو مستر کنید و دیگری رو اسلیو کنید و موجساز مستر اون یکی رو کنترل میکنه وقتی این یکی استارت میشه اون یکی استپ میشه و بلعکس و در حالتی که کلید رو نگه داری قفل میشه و کلیدها کار نمیکنه
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
با سلام خدمت دوستان نمیدونم این سوال رو باید اینجا بپرسم یا نه اگه نه که باید بنده رو عفو بفرمایید حقیقتش راجع به دستگاه roخروجی آب دستگاه بنده 30هستش می خوام از رزین استفاده کنم یه نمونه رزین هست که به نام اکسیر که اصلا نمیدونم خوب هست یا نه می خواستم دوستانی که از رزین استفاده کردن راهنمایی بفرمایند حالا چه از این رزین یا برنددیگه ای چی تهیه کنم ؟ممنون
دوست عزیز تی دی اس ۳۰زیاده وزود رزینتون اشباع میشه از ممبران خوب استفاده کنید،رزین هم باید رزین میکس بد بگیرید که لیتری تا پارسال ۷۰بود
Sent from my iPhone using parsipet
سلام دوستان
من شن کف اکواریوم قهوه ایی شده خیلی رو عصابم هست چند بارم شن ها رو بهم زدم باز 1 روز نشده همونجوری شد به نظر شما از چی میتونه باشه فسفاتم هم رو 05 هست روشنایی هم از این دست ساز ها هست ولی میگه که لامپ هاش امریکایی هست و خیلی خوب هست جنس روشناییم حالا نمیدونم دلیل این قهوه ایی شدن شنها چی میتونه باشه روزی 9 ساعت هم چراغ ها روشن هست شاید 1 ساعت زیاد تر از حد روشن هست ولی فکر نمیکنم این قهوایی شدن شن ها مال این 1 ساعت بیشتر روشن شدن باشه ممنو میشم راهنمایی کنید
سلام با تشکر از شما آقای شادکامی در مورد فیلتر ممبران تا جایی که من اطلاع دارم فیلتر های فیلمتک اونم اگه اصل کشور امریکا باشه خوب هست اگر برندی بهتر از اونم هست معرفی بفرمایید تا تهیه کنم بعد بفرمایید بهترین TDS خروجی دستگاه roچقدره؟در ضمن TDSصفر یعنی همون آب مقطر ؟بعد اون رزین میکس بد TDS30 رو به چند میرسونه؟سوالات زیاد شدعذرخواهی میکنم
دوست عزیز اگه فیلترهای تسویه ابتون مخصوصا ممبران خوب باشه تی دی اس را تا حد زیادی کاهش میده تسویه اب من تی دی اس خروجیش ۹هست البته اینها بستگی به تی دی اس ورودی تسویه هم داره ممبران های فیلیمتک نود درصدشون تقلبی هست .
ولی اگه فیلترهاتون خوب باشه وباز بخاطرتی دی اس زیاد ورودی تسویه ،تی دی اس خروجی بالا باشه رزین صفرش میکنه ولی خیلی زود اشباع میشه مثلا اگه رزین قرار شش ماه بره دو ماهه اشباع میشه
Sent from my iPhone using parsipet
سلام به همه ي دوستان گل پارسي پت
دوستان من تازه عضو اين سايت خوب شدم
من ي ستاره خريدم ديروز ولي امروز ي جوري شده ميخوام ببينم مرده يا زنده است ممنون ميشم زود جواب بديد ك اگه مرده اب رو خراب نكنه
Sent from my iPhone using پارسی پت mobile app
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)