Sent from my SM-J710F using پارسی پت mobile app
شرمنده چنتا عکس رو باهم فرستادم حواسم نبود زرده مادس و سبزه نر به من گفتن ۱ سالن نظر شما چیه من از نگاه کردن به پاشون سر در نمیارم
سلام خسته نباشید
من یه مدت پیش پیام دادم راجبه ۱جفت طوطی برزیلیم قبلن هم جوجه گذاشتن من بعد از ۲ هفته که خریدمشون واسشون لونه گذاشتم ندیدم جفت گیری کنن و فکر کنم بخاطر ترس میرفتن تو لونه البته بعضی موقع گردنه همو میخواروندند الان در لونه رو بعد از ۱ هفته بستم بنظرتون کارم درست بوده؟؟
واسه تغضیشون میتونم از کدو خوروشتی(کدوسبز) استفاده کنم؟؟
Sent from my SM-J710F using پارسی پت mobile appسلام. در مورد جنسیتشون تا جايي كه اطلاع دارم ، درست راهنمایی کردن. سن هم با توجه به مشخصات ظاهری مثل چشمها، پوشش و جثه بدن. منقارو پاها ، به نظرم یکساله هستن.
اگر فرصت بیشتری بهشون میدادید بهتر بود. کدو سبز هم جزو لیست تغذیشون هست مشکلی نداره.
تغذیه طوطی سانان https://www.parsipet.ir/forumdisplay.php?f=495
بنظرتون الان در لونشونو ببندم ؟؟سلام. در مورد جنسیتشون تا جايي كه اطلاع دارم ، درست راهنمایی کردن. سن هم با توجه به مشخصات ظاهری مثل چشمها، پوشش و جثه بدن. منقارو پاها ، به نظرم یکساله هستن.
اگر فرصت بیشتری بهشون میدادید بهتر بود. کدو سبز هم جزو لیست تغذیشون هست مشکلی نداره.
تغذیه طوطی سانان https://www.parsipet.ir/forumdisplay.php?f=495
بستید دیگهاگر شرایط برای اماده شدنشون فراهم بود باز کنید.
سلام خسته نباشید چند روزه یکم پر میبینم تو قفس طوطیا بعضی موقعه هم خودشونو میخوارونن حدوده 15پر کوچیک در روز 3-4روز پیشم 2تا پر بزرگ امروزم 1دونه پر بزرگ با 10 تا کوچیک دیدم آیا طوطی من پر ریزی داره؟
سلام ، تشكرسلام خسته نباشید چند روزه یکم پر میبینم تو قفس طوطیا بعضی موقعه هم خودشونو میخوارونن حدوده 15پر کوچیک در روز 3-4روز پیشم 2تا پر بزرگ امروزم 1دونه پر بزرگ با 10 تا کوچیک دیدم آیا طوطی من پر ریزی داره؟
دما تغييري كرده ؟ غذاهاي گرم زياد مصرف ميكنه؟ خارش غير طبيعيه ؟ لابلاي پرها رو ببينيد اگه ذرات ريز سياه ، قهوه اي يا سفيد روي پوست يا بالها بود انگل دارن.
نه دما رو اصلا تغییر ندادم قبلن بشون هفت تخمه میدادم اینجور نبودن ولی الان بشون ارزن و کتون میدم 4به 1
تو روزا هفته هم 2روز جعفری ۱روز تخمه مرغ آب پز ۱ روز هویج وسیب ۲ روزم کدو سبز
الان ۲ هفتست ظرف واسه حمومشون نذاشتم ممکنه واسه این باشه ؟؟
با اینکه روزی 10 پر ازشون میریزه ولی پراشون صاف و یدسته
احتمالا تولک رفتن. ظرف اب تنی بزارید. سرما نخورن .جابه جا هم نشن. تغذیه دوران پرریزی هم مطالعه کنید.نه دما رو اصلا تغییر ندادم قبلن بشون هفت تخمه میدادم اینجور نبودن ولی الان بشون ارزن و کتون میدم 4به 1
تو روزا هفته هم 2روز جعفری ۱روز تخمه مرغ آب پز ۱ روز هویج وسیب ۲ روزم کدو سبز
الان ۲ هفتست ظرف واسه حمومشون نذاشتم ممکنه واسه این باشه ؟؟
با اینکه روزی 10 پر ازشون میریزه ولی پراشون صاف و یدسته
نه تو لک نرفتن آخه بازیگوشیشون خوبه مدامم گردنه همو میخوارونن و نر به ماده غذا میده و نک هاشونم به هم میزنن ولی در لونرو بستم همشم میرن سمت لونه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.