سلام و خسته نباشین من هرکاری کردم سایتتون نوشته حجم عکس باید کمتر از دو مگا باشهالان اینا اگه بالغ نیستن باید جداشون کرد؟میشه رامشون کرد؟راستی وقتی جدا میشن نر خیلی بی تابی میکنه
سلام و خسته نباشین من هرکاری کردم سایتتون نوشته حجم عکس باید کمتر از دو مگا باشهالان اینا اگه بالغ نیستن باید جداشون کرد؟میشه رامشون کرد؟راستی وقتی جدا میشن نر خیلی بی تابی میکنه
سلام به دوست عزیزم.والا سه سال پیاپی بدون جفت تخم گذاشته.امسال ولی نذاشته.اشتهاش که قربونش برم عالیه.همه چی میخوره.شرایط محیطیش که اصلا تغییری نداشته..میترسم جفت بارش بیارم سرو صداشون بیشتر بشه.همش میترسم نتونم از پس دوتا بربیام.
سلام . طفلك بدون جفت تخم پوچ ميزاره . ضعيف ميشه . لااقل جوجه حاصل بشه كه انرژيش بيهوده هدر نرفته باشه. اگر بتونيد موقت بياريد دور از هم كه اشنا بشن، شما هم رفتارشونو ببينيد ، ولي كنار هم نزاريد فعلا تا مشخص بشه ً چه عكس العملي دارن ريسكش كمتره . بالاخره در اين يكي دوهفته ، از رفتارش معلوم ميشه جفت ميخواسته يا مشكلش چيز ديگه ايه . نر هم به لحاظ سني ، يا چند ماه بزرگتر باشه يا همسن. نگهداري از دو ملنگوي مسن با تجربه كه ديگه از شر و شور جوونيشون كم شده و قراره باقي عمرشونو كنار هم باشن و هم صحبت ، كار خيلي سختي نيستدر هر حال مختاريد. اين مدت ، ايشون به خواست شما بوده ، حالا يه كم هم شما به دلش رفتار كن
شايد واقعا داره با زبون بي زبوني درخواست ميكنه ازتون كه به فكرش باشيد.
سلام و خسته نباشیناینم عکس یکیشون
سلام و خسته نباشیناینم عککسا
میشه هرچی زودتر سنشونو بگین؟جداشون کنم ازهم و رامشون کنم؟
سلام ، عكسها اصلا وضوح لازم رو نداره . چشمها كاملا بايد شفاف باشه كه رنگش قابل تشخيص باشه . هر چند رنگ عنبيه خيلي تعيين كننده نيست ولي كمك ميكنه در تشخيص سن.
طوق نر كامل شده ولي رنگ عنبيه هنوز سياه رنگه !! يعني با اين شرايطي كه هست ، بايد حدود ٢/٥-٣سال و بالغ باشه كه طبيعتا در اين سن رنگ عنبيه تغيير ميكنه ولي هيج تغييري نميبينم !! ملنگوي ديگه هم به ظاهر ماده است و جوجه، رنگ چشم هم دوران جوجگي رو نشون ميده .حدود يكسال ولي اگر نر هم باشه تا يك و نيم سالگي كه كمي از طوق نمايان بشه ، جنسيتشو نميشه تشخيص داد . ممكنه نر نابالغ يا ماده باشه .
اگر به رام كردنشون مصرّيد جداشون كنيد د اگر نه بزاريد كنار هم باشن تا ماده به سن قانوني برسه . با كم كردن عكس ، كيفيتش خيلي پايين اومده ، براي اطمينان با پرنده فروش با تجربه هم مشورت كنيد.
سلام.قطره ناتامایسین داروخانه های شهر ما ندارن چیکار کنمکنم ؟
سلام.خارش بدنش کم. شد ولی نوک همچنان خارش داره .چند روز اول که پماد کلوتریمازول زدم یکم احساس میشد بهتر شده .
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)