ميتونيد از فروشگاه پارسي پت كه اگهيش بالاي فروم هست اينترنتي خريد كنيد
سلام من یه جفت عروس دارم بی نهایت ترسو هر سری پنج تخم نطفه دار میشکنه تخم میزارم دستگاه جوجه میشه نمیدونم هرچی به این پنج جوجه دادم مردن.... چیکار کنم الان تخم باز میشه اولین بار کی غذا بدم بهشون؟ این سری تخمارو بر نداشتم مجدد چهار تخم شکست دیگه اعصاب خورد کن شدن
سلام بزرگ کردن جوجه یکروزه خیلی ریسک هست و درصد مرگ بالا هست
تا چند ساعت بعد تولد نیاز به غذا نسیت زرده شکمش جذب میشه بعد از 4-5 ساعت هر دو ساعت یکبار به انداره 1-2 سی سی سرلاک خیلی رقیق در حد آب، بهش میدید تا روز چهارم
سلام
من می خواهم یک طوطی سرلاکی ملنگو یا شاه طوطی بخرم؟
میخواستم بدونم کدومشون از نظر حرف زدن ، استعداد ، بازیگوشی و سازگاری با انسان ها بهتر است؟
لطفا بگویید کدوم رو بخرم
سلام
ملنگو و شاه طوطی از نظر خلقیات تفاوت چندانی ندارن
هردو در یک حد هستن
شاه طوطی جثه بزرگتر و نوک بزرگتری داره و صدای بم تر
ملنگو کوچیکتر هست و صداش زیر هست
سلام. جوجه ها از چندروزگی به بعد دونحور میشن؟
2تا دارم به گفته فروشنده حدود 35 روزشونه.
یکیشون بالای زیر کتفش خیلی کم مونده پر بشه. زیر چیندونش ک میشه شکمش اگه اشتباه نکنم جمع شده و پرهاش درومده کاملا. زیاد سرنگ نمیگیره احساس میکنم وقتشه دون بخوره که ی کمی تو جاش براش گذاشته از دیشبه. یکم منگه انگار. صدا برای غذا میده ولی وقتی سرنگ رو میگیری براش میلی ب خوردن نداره. ک با بازی بازی باید بهش بدم یواش یواش
یکی دیگشون کوچیک تره و راحت سرنگ میگیره.
تو هر وعده هم 6 -7 سی سی میدم بهشون.
دمای اتاقم فک کنم دورو بر 10 درجه باشه. دقیق نمیدونم باید دماسنج بخرم.
زیرشون پوشال هست. ی حوله هم گذاشتم سردشون باشه بچسبن بهش.
از دیروز ظهر گرفتمشون. چیزی دیگه هست بگین بگم.
ممنون
احساس کردم یکیشون وقتی غذا میدم هی فین فین میکنه موقع نفس کشیدن. ولی بینیش اصلا قرمز نیست. جداشون کردم
Sent from my iPhone using parsipet
الان ک عکس گرفتم از اون حالت فینه خبری نیست ولی یجورایی حس میکنم کسله.
دمای اتاق رو زده۲۲. این خوبه برای اکواریوم بوده یا یکی دیگه بگیرم![]()
سلام. جوجه ها از چندروزگی به بعد دونحور میشن؟
2تا دارم به گفته فروشنده حدود 35 روزشونه.
یکیشون بالای زیر کتفش خیلی کم مونده پر بشه. زیر چیندونش ک میشه شکمش اگه اشتباه نکنم جمع شده و پرهاش درومده کاملا. زیاد سرنگ نمیگیره احساس میکنم وقتشه دون بخوره که ی کمی تو جاش براش گذاشته از دیشبه. یکم منگه انگار. صدا برای غذا میده ولی وقتی سرنگ رو میگیری براش میلی ب خوردن نداره. ک با بازی بازی باید بهش بدم یواش یواش
یکی دیگشون کوچیک تره و راحت سرنگ میگیره.
تو هر وعده هم 6 -7 سی سی میدم بهشون.
دمای اتاقم فک کنم دورو بر 10 درجه باشه. دقیق نمیدونم باید دماسنج بخرم.
زیرشون پوشال هست. ی حوله هم گذاشتم سردشون باشه بچسبن بهش.
از دیروز ظهر گرفتمشون. چیزی دیگه هست بگین بگم.
ممنونسلام. از 45_50روزگی. دیگه باید تعداد وعده هاشو کمتر کنید . چند روز دیگه در کنار وعده های خودش کم کم غذاهای نرم و رنده شده مثل تخم مرغ . هویج .سیب و مقدار کمی هم کتان در اختیارش بزارید.احساس کردم یکیشون وقتی غذا میدم هی فین فین میکنه موقع نفس کشیدن. ولی بینیش اصلا قرمز نیست. جداشون کردم
الان ک عکس گرفتم از اون حالت فینه خبری نیست ولی یجورایی حس میکنم کسله.
دمای اتاق رو زده۲۲. این خوبه برای اکواریوم بوده یا یکی دیگه بگیرم
دمای اتاق 10 درجه؟!!!!!! نمیشه که!! بین 25_28 تنظیمش کنید. خوبه دماسنجتون اگر دقیقه.
بچه ای که به نظر کسل میاد چه علایمی داره غیر از کم اشتهایی و گاهی مشکل بینی که فرمودید ؟ اسهال؟ تورم چینه دان؟ لرزش؟ سرمانخورده؟
دو قطره سرکه سیب در یک سی سی اب بریزید بهش بدید اگر غذای هضم نشده ای هست برطرف بشه.
غذا رو ک هضم میکنه مدفوعش کار میکنه.سلام. از 45_50روزگی. دیگه باید تعداد وعده هاشو کمتر کنید . چند روز دیگه در کنار وعده های خودش کم کم غذاهای نرم و رنده شده مثل تخم مرغ . هویج .سیب و مقدار کمی هم کتان در اختیارش بزارید.
دمای اتاق 10 درجه؟!!!!!! نمیشه که!! بین 25_28 تنظیمش کنید. خوبه دماسنجتون اگر دقیقه.
بچه ای که به نظر کسل میاد چه علایمی داره غیر از کم اشتهایی و گاهی مشکل بینی که فرمودید ؟ اسهال؟ تورم چینه دان؟ لرزش؟ سرمانخورده؟
دو قطره سرکه سیب در یک سی سی اب بریزید بهش بدید اگر غذای هضم نشده ای هست برطرف بشه.
دماسنجم از لوازم ازمایشگاهیا خریدم اونم دمای داخل خونه رو ۲۸ نشون میده. توی قفس بذارمشون یا ن؟
فعلا جوجه ای که مشکوکه رو جدا نگهداری و تغذیه کنید و اگر علایمی دیدید اطلاع بدید.غذا رو ک هضم میکنه مدفوعش کار میکنه.
دماسنجم از لوازم ازمایشگاهیا خریدم اونم دمای داخل خونه رو ۲۸ نشون میده. توی قفس بذارمشون یا ن؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.