سلام ، والا من نميدونم اين چه نوع تابرنيل توتالي هست كه اين مقدار توصيه كردن؟!! حتي روي بسته بندي هم نوشته شده ، 5سي سي در يك ليتر يا ٨ قطره در ٤٠سي سي اب حل بشه. تابرنيل مودا هم دستور مصرفش به اينصورت نيست . چاره اي نداريد ، همونطور كه گفتن مصرف كنيد .
اینها پوست مرده بدنشه که با تغییر فصل میریزه و همین مسئله پوستشو حساستر کرده و به خارش افتاده. چون بدن در حال ساختن سلولهای جدیده. مسئله مهمی نیست. یک مدت دیگه برطرف میشه . مگر اینکه مایتها هم لابلای اینها جای گرفته باشن. اگر حالش خوبه. سرماخوردگی نداره و هوای اونجا سرد نیست موقع ظهر در افتاب با اب گرم بهش ابتنی بدید. بعد ازاون هم خشک بشه. جای سرد و مقابل کولر نباشه. اگر تا 10 روز دیگه بهتر نشد یا خیلی نااروم بود و پرهاش میریخت و یا بشدت خارش داشت که باعث زخمی شدن بدنش شد اطلاع بدید.ریزش پر نداره
ذرات سیاه دیده نمیشه ولی پرز زیاد دارهک میریزهاین ذرات سفید روی شلوار از همون پرزاس ک گفتم
چکارش کنم خیلی درگیره؟
Sent from my SM-J700F using پارسی پت mobile app
ببخشید.
حتما باید این ویتامینا تو جیره غذایشون باشه،نمیشه بجاش از میوه و سبزیجات استفاده کرد ؟
Sent from my HTC_M9e using پارسی پت mobile app
وقتي جيره تكميل نيست بهتره كه باشه. حتي در صورت كامل بودن هم ، وجودش ضروريه، چون خيلي از ويتامينها ، املاح و اسيدهاي آمينه ضروري در غذاهاي روزمره يافت نميشه.ببخشید.
حتما باید این ویتامینا تو جیره غذایشون باشه،نمیشه بجاش از میوه و سبزیجات استفاده کرد ؟
Sent from my HTC_M9e using پارسی پت mobile app
سلام...شرمنده...عروسایه من پرایه سر جوجه رو کندن چیکار کنم؟؟؟؟
Sent from my LG-H960 using پارسی پت mobile app
توروخدا سریع جوابمو بدین...چیکار کنم جوجه رو؟؟؟؟؟
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان. این عروس ما خوب نمیشه انگار . اون دارو کا ۵ روز گفته بودینو دادم ولی بازم پف می کنه و بعضی وقتا لرزش داره و تازگیا هم بعضا رو یه پاش وایمیسته . چیکارش کنم ؟
Sent from my SM-N920C using پارسی پت mobile app
مدفوعش هم این شکلیه . این دونه ها طبیعیه به نظرتون؟
Sent from my SM-N920C using پارسی پت mobile app
جوجه رو جدا کنم؟؟؟؟
سلام...شرمنده...عروسایه من پرایه سر جوجه رو کندن چیکار کنم؟؟؟؟
Sent from my LG-H960 using پارسی پت mobile appسلام ، جوجه چند روزست؟ مجبوريد جداش كنيد ، با لانه بياريد بيرون خودتون تغذيه اش كنيد . بهش اسيب ميزنن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.