سنشم دکتر گفت زیر یک سال داره
Sent from my SM-J700F using پارسی پت mobile app
پرسشم از دوست ديگه اي بود
سلام
زير يكسال بودنش كه مشخصه . حدودشو تعيين نكردن ؟ طبيعتا بايد صبر كنيد تا روند رمان طي بشه . تقويتش كنيد ، جاي گرمتري بزاريد و فعلا تا برطرف شدن اسهال ، ميوه و سبزيجات رو محدود كنيد . اب تني هم نكنه.بخش تغذيه هم بخونيد
خواهش ميكنم
حلقه گذاري مناسبترين روشه كه در دنيا هم مرسومه . قفس كاسكو خوبه ولي براي قامت كشيده و بلند كاسكو ساخته شده كه بيشتر در جهت عرضي قفس كار شده. گزينه هاي معقولتر ديگه اي هم براي نگهداري گروهي عروس هست كه از لحاظ طول ، عرض و ارتفاع سايز متناسب تري داره . سِرْچ كنيد متوجه ميشيد .
سلام و خسته نباشید ببخشید من تقریبا یه هفته پیش یه جوجه ۵ ماهه عروس هلندی گرفتم چند روز اول سر حال بود همه چی خوب بود دو روز پیش پسر عموم با دست گرفتش از پشت (هنوز اهلی نیست)از اون روز گوشه گیر شده گاهی میلرزه و رنگ مدفوعش زرد رنگ شده اسهال هم داشت که زود خوب شد ولی هنوز گوشه گیره و دیگه شیطونی نمیکنه غذا میخوره ولی اکثر پایین قفس میشینه و تکون نمیخوره من اولین بارم که طوطی نگه میدارم لطفا کمکم کنید خیلی میترسم چیزیش بشه تو همین مدت کم خیلی وابستش شدم وقتی صداش در نمیاد تکون نمیخوره ناراحت میشم ممنون میشم هرچی زود تر کمکم کنید با تشکر
Sent from my SM-A500H using پارسی پت mobile app
ممنون از این که تو خصوصی جواب دادین و ببخشید که مزاحم شدم تو خصوصی
ترشحی از بینی نداره فقط رنگ مدفوع زرده و گاهی اوقات میلرزه اسباب بازی نداره تو قفس میله هارم نجوییده ولی وقتی میخواد بالا پایین بره با دهنش میله هارو میگیره ولی دو روزه که تحرک چندانی نداره عطش هم نداره آب میخوره روزی چند بار ولی نه زیاد در مورد بیرون آوردنش میشه راهنماییم کنین؟چون اهلی نیس نمیدونم چجور بیارمش بیرون یا اگه اومد چجوری برگردونم گرفتنش سخت میشه و اینکه بخاطر ترسیدنش یکم تهاجمی رفتار میکنه دستتو که نزدیک میکنی دهنشو باز میکنه با یه صدای هیس مانندی میخاد گاز بگیره اسهالش برطرف شده منم آبشو عوض کردم و دیگه از قطره ای که گرفته بودم نریختم تو آبش آیا مشکلی داره؟باید بازم بریزم؟غذا خوردنشم عادیه فقط یکم عصبیه وقتی نزدیک میشی
کمی خواب آلود هم هس احساس میکنم شبا نسبت به قبل کم میخوابه
در ضمن مدفوعش کامل زرد نیس وسطش سفید رنگه
سلام به نظرتون نژاد این عروس من چی هست؟؟؟
Sent from my LG-H960 using پارسی پت mobile app
Sent from my LG-H960 using پارسی پت mobile app
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)