ایشونم تک جیغ می زنه ظاهرا همه صداهاش یک شکله صداهای متفاوت درنمیاره
Sent from my SM-N920C using پارسی پت mobile app
ایشونم تک جیغ می زنه ظاهرا همه صداهاش یک شکله صداهای متفاوت درنمیاره
بله حتما
بعضی وقتا لرزش داره کمی هم بعضی وقتا سوت نمیتونه بزنه یعنی خس خس میکنه جداشون کنم میگید؟
بهشون جعفری و تخم مرغ و پرتغال دادم
دیگه اسهال نیس و مدفوعش مثل رشته میمونه
ببرمشون دکتر؟
واکسن میخوان؟
Sent from my SM-J700F using پارسی پت mobile app
دیگه اسهال نیس ولی بعضی وقتها میلرزه
ارزنو تخم کتان و تخمه و کف دریا و جعفری و تخم مرغ و پرتغال
اون یکی خیلی تو لکه پرهاشم یکسره باد میکنه و سرش رو میکنه ب پشتش کمی وحشی بود وقتی تنها بود از موقعی ک یکی دیگه گرفتم ک دستی هست یکم اروم شده و گاز محکم نمیگیره
ببرمشون دکتر؟
جفت میخوام ب نظرتون کدومو و چ موقع عوض کنم ک تخم هم بکنن؟
راستی حموم هم میتونن بکنن؟
Sent from my SM-J700F using پارسی پت mobile app
واكسن لازم نداره ولي علايمش به سرماخوردگي نزديكه . بله جداشون كنيد ، اگر ببريد دكتر ( متخصص طيور زينتي) خيلي خوبه . بخش تغذيه طوطي سانان رو بخونيد . نميدونم به اين ادرس نزديك هستيد يا خير . شماره اي هم خصوصي براتون ميزارم باهاشون تماس بگيريد ادرسو سوال كنيد.
دکتر وکیلی : 09155112848
مشهد، بلوار وکیل آباد- بین دانش آموز و وکیل آباد 29- پلاک 657
آدرس: بلوارملک آباد/ خیابان گوسا/ پلاک 15 کلینیک حیوانات خانگی آفتاب
7639344
8918500
بله براي احتياط هر دو رو ببريد دكتر . فعلا حمامشون نكنيد تا مشكلشون مشخص بشه . اگر تشخيص دكتر هم اين بود كه هر دو ماده هستن ، اينكه كدوم عوض بشه يا نشه و كدوم در اينده ممكنه تخمگذار باشه يا نه ، قابل پيش بيني نيست ، شما هر كدومو عوض كنيد ميتونيد نر بياريد و با ماده مونده جفتش كنيد ( بعد از دو سالگي)
اگر هر دو مورد پسند هم بودن و جفتگيري موفقي انجام شد ، از لحاظ تغذيه و شرايط محيطي هم ، همه چيز روي روال بود ، تخمگذاري انجام ميشه .
با سلام
من یه ماهی میشه یه عروس هلندی چهار ماهه خریدم که به گفته فروشنده نره ، دو هفته بعد از خرید شروع کرد به آواز خوندن مثل عروس نر ، ولی وقتی جای قفسشو عوض کردم و بردمش به یه اتاق دیگه ، از اون موقع دیگه آواز نمیخونه امکانش هست ماده باشه؟
Sent from my HTC_M9e using پارسی پت mobile app
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)