نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
    کاربر تازه وارد

نوع حیوان خانگی
    کاسکو
    شماره عضویت
    20717

گاز گرفتن کاسکو

سلام و عرض ادب، دوست عزیز من یه جوجه کاسکو 6ماه دارم که هیچ ترسی از من و محیط خانه نداره، خودش میاد روی دوشم میشینه و برای خودش تو خونه میچرخه، ولی اکثر مواقع نمیذاره که بهش دست بزنم یا نوازشش کنم و خیلی با عصبانیت گاز میگیره که خیلی هم دردناکه و همیشه دستام زخمه😳البته همیشه اینجوری نیست ولی بندرت پیش میاد که اجازه بده نوازشش کنم و براش فرقی نمیکنه که بهش جایزه بدم یا نه ، کار خودشو میکنه.مثلا هر وقت دلش بخواد میره تو قفسش و اگه من بهش بگم یا اشاره کنم که بره تو سریع پرخاش میکنه.

مدیــر کـــل سایت

نوع حیوان خانگی
    کاسکو و ملنگو
    شماره عضویت
    11
    نقل قول نوشته اصلی توسط مسعود330 نمایش پست ها
    سلام و عرض ادب، دوست عزیز من یه جوجه کاسکو 6ماه دارم که هیچ ترسی از من و محیط خانه نداره، خودش میاد روی دوشم میشینه و برای خودش تو خونه میچرخه، ولی اکثر مواقع نمیذاره که بهش دست بزنم یا نوازشش کنم و خیلی با عصبانیت گاز میگیره که خیلی هم دردناکه و همیشه دستام زخمهالبته همیشه اینجوری نیست ولی بندرت پیش میاد که اجازه بده نوازشش کنم و براش فرقی نمیکنه که بهش جایزه بدم یا نه ، کار خودشو میکنه.مثلا هر وقت دلش بخواد میره تو قفسش و اگه من بهش بگم یا اشاره کنم که بره تو سریع پرخاش میکنه.
    سلام . چند وقته خونه شماست ؟ روی شونه نه ، روی دست میشینه ؟ فقط در مقابل شما همچین واکنشی داره یا افراد دیگه رو هم گاز میگیره ؟ چند ساعت در روز داخل قفس و چند ساعت بیرون قفسه ؟

واکنشون در مقابل گاز گرفتنش چی بوده ؟ از چه روشی برای قفس بردنش استفاده میکنید ؟ فقط هدایتش میکنید ؟ تا حالا با دست گذاشتینش تو قفس ؟

جواب این سوالات رو در تاپیک کاسکو بدید :

https://www.parsipet.ir/showthread.p...010#post278010

این تاپیک قفل شد .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)