اگر در رابطه باتنظیم اسکیمر اسکیمز که چه جوری پیچ هوادهی اون وپیچ خروج آبش وسطح کف داخل راکتورش چه جورباشه ممنون می شم
اگر در رابطه باتنظیم اسکیمر اسکیمز که چه جوری پیچ هوادهی اون وپیچ خروج آبش وسطح کف داخل راکتورش چه جورباشه ممنون می شم
دوست عزیز اصلا نیاز نیست ۷۵۰یا۴۰۰هزار تومان بدی برای راکتور بایو ،شما راحت میتونی با یه دونه هوزینگ ۲۰اینچ که فکر کنم حدود ۵۰باشه با یه واتر پمپ که حدود ۱۰۰۰تا۱۵۰۰لیتر در ساعت قدرت داشته باشه خودتون میتونید بسازید البته اگرم خواستید بخرید میتونید با ۲۰۰هم یدونه راکتور بخرید ،در مورد بایوپلت من چند مورد تا حالا استفاده کردم که اسم راکتورهاش را شما نام بردید بهترین بایوپلتی که من استفاده کردم همین اکوا پرولایف بوده و بدترینش هم همین ریف اختاپوس بوده البته نه که فایده داشته ولی اثرش خیلی کمتر از بقیه بوده
Sent from my iPhone using parsipet
سلام همون طور دوست عزیزمون آقای شادکامی گفتن خود راکتور زیاد مهم نیست بیشتر خود متریال بایوپلت مهم هست
شما میتونید راکتور رو مثل تصاویر زیر به پمپ اصلی تانک وصل کنید که نیازی به پمپ هم نداشته باشید در ضمن باید توجه داشته باشید که واتر پمپ اصلی تانک قدرت مناسب برای این طرح رو داشته باشه البته با شیر تنظیم که تو ورودی راکتور قرار داره میشه گردش آب داخل راکتور رو کنترل کرد
![]()
ممنون جناب شادکامی مدیاش رو نفرمودین ؟
سلام همون طور دوست عزیزمون آقای شادکامی گفتن خود راکتور زیاد مهم نیست بیشتر خود متریال بایوپلت مهم هست
شما میتونید راکتور رو مثل تصاویر زیر به پمپ اصلی تانک وصل کنید که نیازی به پمپ هم نداشته باشید در ضمن باید توجه داشته باشید که واتر پمپ اصلی تانک قدرت مناسب برای این طرح رو داشته باشه البته با شیر تنظیم که تو ورودی راکتور قرار داره میشه گردش آب داخل راکتور رو کنترل کرد
بااین تجهیزات که شما نشون دادین فکر کنم یه نو بخرم بصرفه تر باشه به هر حال ممنون ازلطف شما
سلام، ببخشید من اگه بخوام یه آکواریوم ۵۰۰ لیتری راه اندازی کنم، حدودا چقدر هزینه ماهیانه برای نگهداری داره؟
سلام نوشته بودم ،من از بایوپلت اکوا پرو لایف خیلی خوب نتیجه گرفتم البته یه چی بگم که من دو سه سالی هست که دیگه بایوپلت استفاده نکردم،یه مورد دیگه برای راکتور باید بگم که باید قدرت واتر پمپ وطراحیش جوری باشه که بتونه بایو پلت ها را به حرکت در بیاره
Sent from my iPhone using parsipet
ویرایش توسط شادکامی : 8th January 2017 در ساعت 05:36 AM
ممنون بابت راهنماییتون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.